{{ message.message }}
{{ button.text }}

help mij aub het is dringend!!!

mij dochtertje is nu22 september vier maand en heeft heel veel last van haar buik je en tandtjes

Afbeelding blog 'help mij aub het is dringend!!!' Achtergrond blur afbeelding

hallo allemaal, ik zit met een aantal vragen.

Op wat voor leeftijd begonnen de tandjes van jouw kindje erdoorheen te komen? Ik heb een dochtertje, haar naam is Ariana en is a.s. 22 september 4 maand

op sommige plaatsen begint haar tandvlees wit ze zien. Ik ben alvast een bijtring enzo gaan halen, ze huilt namelijk veel en heeft nu ook ineens terug veel last van haar maagje. Ik heb haar super veel laten boeren, maar dat helpt helaas niet. Meestal eet ze haar papfles in drie of vier keer, maar soms ook in twee keer en dan begint ze heel hard te huilen en is dan ook echt ontroostbaar

Vanaf welke leeftijd gaven jullie pap of fruit? Zou dat wellicht de pijn kunnen verminderen? Ik heb haar wel al een pure gegeven maar dat vond ze niet echt lekker om dat ze het niet gewend was. Een beetje saus vond ze wel lekker en ze had daarna ook geen last meer van haar buikje. Haar stoelgang was ook heel normaal. Help me aub.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je