{{ message.message }}
{{ button.text }}

Help! Broekjes voor dunne baby?

Ik ben ik op zoek naar merken/modellen broekjes die wat smaller zijn. Wie kan mij helpen?

Afbeelding blog 'Help! Broekjes voor dunne baby? ' Achtergrond blur afbeelding

Even een vraag aan jullie. Ik zal vast niet de enige zijn met dit probleem. Mijn zoontje is net 1 jaar en is smal van postuur. Voor zijn bovenlijf heeft hij maat 86 shirts nodig. Die moeten dan wel smal vallen. Dit geeft nog niet zo veel problemen. Alleen een mooi zittend broekje kopen, valt niet mee. Hij heeft nu meestal broekjes maat 74 aan, maar die worden nu echt te kort. Van boven passen ze nog prima en staan ze vaak nog op de meest strakke stand (dat het er ook nog mooi uit ziet). Van een aantal merken wordt maar 80 te kort, maar is 86 echt te breed. Bijvoorbeeld een broekje van Noppies. Zelfde broek maat 86 op marktplaats gekocht. Zag er echt niet uit! Gelukkig is het nu mooi weer en bij korte broeken zie je niet snel dat ze te kort zijn. Nu ben ik dus op zoek naar merken/modellen broekjes die wat smaller zijn. Wie kan mij helpen? Ik heb op aanraden van een verkoopster een stretch spijkerbroekje van tumble&dry gekocht. Zit super! Valt dit merk altijd smal? Verder zijn alle tips welkom. Ook voor shirts.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je