{{ message.message }}
{{ button.text }}

Helaas weer een reflux baby

Helaas blijkt mijn zoon van 2 weken last te hebben van reflux net als zijn oudere broer had als baby!

Afbeelding blog 'Helaas weer een reflux baby'

vandaag met Jens bij de huisarts geweest. Hij spuugt heel veel en kan alleen op zijn buik slapen. Ook is hij na de voeding erg onrustig. Ik herken heel veel van mijn oudste zoon Stijn, bij hem heeft het 6 weken geduurt voor we tot de conclusie kwamen dat hij reflux had. Nu dus sneller overleg met de huisarts, zij twijfelde of ze zo jong al iets voor kon schrijven dus heeft overleg gehad met een kinderarts. Deze adviseerde aan de hand van het verhaal om te starten met omeprazol. Natuurlijk was dit niet op voorraad bij de apotheek dus morgen gaan we starten met de medicijnen! En dan maar hopen dat het aanslaat. 

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je