Snap
  • Baby
  • Voeding

helaas geen borstvoeding meer.

Helaas was mijn borstvoeding niet goed genoeg meer voor mijn kleine man.

Na een aantal zware dagen en nachten waarin ik niet door had wat er aan de hand was, ging ineens een lampje branden.

Thomas was onrustig, sliep maar korte slaapjes overdag, snachts wel langer maar ook dat werd ineens minder. En ik liep op mn tandvlees. Toen drong ineens tot me door dat hij gewoon honger had. Gelukkig had ik flesvoeding in huis en kon ik een fles maken. Nou dat dat kind gedronken heeft..die fles was zo leeg en daarna heeft meneer drie en een half uur geslapen. En ik? Ik voelde me schuldig dat ik het niet snel door had. 

Ik maakte blijkbaar niet genoeg voeding aan voor hem..alleen maar vocht. En ja dan werkt het niet meer..nu een week later zit ik helemaal over op flesvoeding en meneer doet het goed. Hij heeft wel wat moeite met het poepen maar ook dat komt nu weer goed op gang.

8 jaar geleden

Voel je niet schuldig! Als jouw mannetje het beter doet op de fles, heb je niet alleen een vrolijkere baby, maar ook een vrolijkere mama :)

8 jaar geleden

Dat is naar, ik weet het uit ervaring en nee je hoeft je niet schuldig te voelen. Gelukkig heb je ervaring en kwam je er optijd achter. Ik had al in het begin te weinig en dat hadden ze in het ziekenhuis niet eens in de gaten hoewel hij geel begon te zien en niet zo'n klein beetje ook. Als je iets over mijn ervaringen wilt lezen, ik het meer dan een jaar geschreven over mijn bevalling en daarna ook een keer over flesvoeding. Maar nogmaals voel je niet schuldig, je was er optijd genoeg bij en je hebt nu 3 kinderen om voor te zorgen en alleen is dat niet makkelijk.