{{ message.message }}
{{ button.text }}

helaas geen borstvoeding meer.

Helaas was mijn borstvoeding niet goed genoeg meer voor mijn kleine man.

Afbeelding blog 'helaas geen borstvoeding meer.'

Na een aantal zware dagen en nachten waarin ik niet door had wat er aan de hand was, ging ineens een lampje branden.

Thomas was onrustig, sliep maar korte slaapjes overdag, snachts wel langer maar ook dat werd ineens minder. En ik liep op mn tandvlees. Toen drong ineens tot me door dat hij gewoon honger had. Gelukkig had ik flesvoeding in huis en kon ik een fles maken. Nou dat dat kind gedronken heeft..die fles was zo leeg en daarna heeft meneer drie en een half uur geslapen. En ik? Ik voelde me schuldig dat ik het niet snel door had. 

Ik maakte blijkbaar niet genoeg voeding aan voor hem..alleen maar vocht. En ja dan werkt het niet meer..nu een week later zit ik helemaal over op flesvoeding en meneer doet het goed. Hij heeft wel wat moeite met het poepen maar ook dat komt nu weer goed op gang.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #Voeding

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je