{{ message.message }}
{{ button.text }}

Heerlijk genieten van borstvoeding geven

Ik geniet er elke keer weer van. Mijn kleine mannetje drinkt nog steeds heerlijk aan de borst.

Afbeelding blog 'Heerlijk genieten van borstvoeding geven'

Ik geniet er elke keer weer van. Mijn kleine mannetje van 8,5 maand drinkt nog steeds heerlijk aan de borst. Daarnaast krijgt hij ook vast voedsel en 's avonds en 's nachts flesvoeding, omdat hij 's nachts te vaak kwam en honger bleek te hebben. Maar het aantal keren voeden wordt daardoor een stuk minder. En ik mis het best, dat kleine warme frummeltje midden in de nacht aan de borst. Natuurlijk, dat hij nu nog maar 1/2 keer wakker wordt per nacht in plaats van 8-10 keer, dat is het het ook waard natuurlijk. Maar toch!

Gelukkig drinkt hij nu nog een paar keer per dag aan de borst. Soms is dat de enige manier om hem in slaap te krijgen. En ik geniet er met volle teugen van. Dat (niet zo'n heel klein meer) mannetje die gulzig drinkt, ondertussen aan mijn T-shirt ligt te frummelen, vervolgens in een soort trance raakt en meestal uiteindelijk in slaap valt. Soms ligt hij flink te klooien, is hij enorm afgeleid door elk geluidje of verveelt hij zich en krijg ik een stel tanden in mijn borst. Dat is iets minder prettig, en toch! Ik zou het voor geen goud gemist willen hebben!

Ik moet er nog niet aan denken, afscheid nemen van het borstvoeden. We gaan dus lekker nog eventjes door, zolang het goed gaat. En van elke keer blijven genieten, elk momentje in me opnemen.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #Voeding, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je