Snap
  • Baby
  • Voeding

Heeft er iemand tips voor een baby van 10 week!

Even een vraagje hebben jullie ook hongerige baby's ?.. Zoja wat hebben jullie er aan gedaan??

Lieve mensen.

Ik heb een vraagje eten jullie baby's ook zoveel?

Officieel mag Dean nog maar 180 hebben maar zit al op de fles van 210.

Zelfs hongerigebaby voeding helpt niet ?

Hebben jullie misschien tips voor deze mama!! ??

9 jaar geleden

Ik heb een zoontje van 9 maanden (bijna.) die had ook altijd teveel honger. Ik heb hem wel altijd op 180ml MAX gehouden, gewoon omdat het anders veel te veel is. Lief/rustig houden door bij je te houden, speentje te geven. Misschien komt het bij ons dat hij zich '' Moe dronk '' wij verdikte namelijk zijn melk met Nutriton omdat hij Reflux heeft. Maar sowieso het kleinste gaatje zodat hij niet teveel in een keer kreeg, en moeite moest doen voor de voeding.

9 jaar geleden

Hier hetzelfde probleem gehad! Alle flessen voeding gebruikt voor hongerige baby's van Friso/Hero baby. Mijn dochter mocht 5x 180 ml. Dit gaf ik haar dan ook (10:30-13:30-16:30-19:30-22:30). Ik gaf haar dus om de 3 uur de fles en niet om de 4 uur. Dit redde zij ook niet, nu ben ik ook erg makkelijk (lees consultatiebureau zegt dat het niet mag) maar ik gaf als zij niet te verzadigen was gewoon nog 30ml bij! (wel óók de hongerige voeding, die andere heb ik nooit meer gebruikt) Zo vaak kan dat geen kwaad in mijn ogen. Het schijnt dat je beter wat vaker kan voeden als dat je in 1x een hele plons in je baby's buik legt! Ik weet niet of je baby snel drinkt maar ook dan zijn ze voor hun gevoel nog niet verzadigd na 180 ml, misschien kun je een speen gebruiken met een kleiner gaatje dat hij meer moeite moet doen en dus langer bezig is en beter voelt dat hij "vol" zit. Dit heeft bij mij goed gewerkt! Tevens vind ik ook dat het ene kind het andere kind niet is! Als jouw kindje wat zwaarder weegt mag hij ook meer eten! Gewoon op je gevoel afgaan :) Gelukkig is mijn dochter inmiddels 5,5 maand en kon ik met 4 maanden aan "bijvoeden" beginnen. Zij ziet het niet als bijvoeding maar als vervang voeding van 1 fles! Lekker veel groente en als afsluiten ook nog veel fruit! En af en toe een bordje pap, ik merk dat sinds zij dit allemaal mag zij ook sneller een verzadigd gevoel heeft, en dat dit beter vult dan een flesje voor haar! Maar alsnog heeft ze weleens een dag dat ze een paar flessen meer als 180ml wil! Hopelijk lukt het nog die 6 weken en kun je hem daarna ook wat meer bijvoeding geven! Succes!!

9 jaar geleden

ik heb zelf niet zoveel tips, maar heb je al op internet rondgeneusd wat het kan zijn? anders misschien even langs de huisarts?