Snap
  • Baby
  • Kind
  • Mama
  • Schoonfamilie
  • uitgeput
  • weakness

hectische (on)rust

gelieve deze blog niet op fb te plaatsen. na een periode van de achtbaan even wat tijd voor mezelf nodig. nooit verwacht dat het zoveel met mij zou doen en met mijn gezin. Naief? ja dat zeker... maar goed, ergens de stille hoop dat mijn kracht mij overeind zou houden.. in tegendeel.
6 jaar geleden

Och als mama ziek is en er heerst zoveel spanning in huis dan slaapt een baby slecht... daar kunnen jullie toch niets aan doen hier heb je echt niet om gevraagd! Knap dat je man ze weggestuurd heeft. Zielig zeg dat ze komen lobbyen bij jullie... wij hebben dat helaas ook gehad dit hypocriete kutgedrag en uiteindelijk bereiken ook zij er helemaal niks mee. Ze zullen jullie ook kwijtraken als ze maar een kant blijven kiezen en zich blijven bemoeien met een ruzie waar zij niks mee te maken hebben. Ik ben benieuwd of ze dat nog op tijd zullen gaan inzien....

6 jaar geleden

Ik blijf me in jouw verhaal maar afvragen hoe iedereen blindelings voor haar kiest. Wat zwaar als je niemand hebt om op terug te vallen. In ieder geval blijf sterk voor je gezin en probeer hoe moeilijk ook ergens (anders) rust te vinden. Veel succes jullie!

6 jaar geleden

WoW, jullie zijn echt super sterk en een mega goed team. Wat ontzettend fijn dat jullie echt kiezen voor elkaar. Jij bent sterk als je man je nodig heeft, maar andersom kiest hij ook helemaal voor jou! Jullie zullen vast nog een lange weg voor jullie hebben, maar samen komen jullie daar wel doorheen. Sterkte met je kleintje, hoe moeilijk ook ze pikken alles op, ze weten natuurlijk niet precies wat er aan de hand is, maar spanningen voelen ze feilloos aan.