{{ message.message }}
{{ button.text }}

Tips voor het doorslapen?

Mijn dochter Charlotte van vijf maanden slaapt heel slecht.

Afbeelding blog 'Tips voor het doorslapen?'

Hebben jullie tips voor het doorslapen van mijn dochtertje?

Het is heel normaal dat mijn dochter van vijf maanden nog niet doorslaapt. Ik hoor van veel mensen dat het erg kan verschillen wanneer je kindje doorslaapt. Afgelopen nacht is Charlotte elk uur wakker geweest. Ze heeft vanaf woensdag koorts gekregen. Er is een tandje doorgekomen en daar heeft ze koorts van gekregen.

Ik was aan een kant heel blij dat ze vannacht toch wat meer heeft gedronken. Toch was ik vandaag ontzettend moe omdat ik bijna niet had geslapen. Sowieso slaap ik heel weinig omdat Charlotte zich normaal gesproken twee a drie keer en soms vier keer per nacht meldt.

Ik heb mijn vriendin al om advies gevraagd omdat haar dochter heel slecht sliep toen ze klein was. Ze zei veel structuur aanhouden. Dat doe ik al. Ik breng haar op tijd naar bed. Ik probeer haar ritme van de dag ook heel erg aan te houden. Ik geef haar op tijd eten. Ik geef aan wanneer ik wat ga doen en ik benoem de dingen.

Zijn er meer moeders waarvan hun zoon of dochter slecht sliep toen ze nog heel klein waren. Wat heb je toen gedaan? En heeft het geholpen? Alvast bedankt!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je