{{ message.message }}
{{ button.text }}

Heb ik dat nu alleen

Ben ik zo een suffe doos die zich alleen stoort?

Afbeelding blog 'Heb ik dat nu alleen'

Ben ik de enige of hebben jullie dat ook?

ik merk dat ik me stoor aan de bloggers met een dubbele agenda. Sommige zitten hier voor persoonlijk gewin. Ze praten over uiterlijk van iemand en dan ga je kijken en blijken ze zwangerschaps lingerie of kleding te verkopen. Of  kinderkleding, speelgoed etc... Ik heb er geen moeite mee wanneer er iemand een hobby heeft waarop geattendeerd wordt, maar regelmatig zitten er commerciele partijen achter die je ook bij wij en mama en co etc terug vindt. Een beetje jammer. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je