{{ message.message }}
{{ button.text }}

hazeslaapjes

Afbeelding blog 'hazeslaapjes'

Mijn jongste dochter Fenna is bijna 4 maand. ’s Nachts slaapt ze prima, (ok ze komt nog wel 1 of 2x per nacht, maar dat vind ik helemaal niet erg.) maar overdag heeft ze van die hazeslaapjes van een kwartier tot 30 minuten. Hier heeft ze echter geen genoeg aan met het gevolg dat ze dus heeeeeel jengelig wordt. Niets is dan meer goed. Het enige wat madame dan wil is rond gedragen worden en dat wordt op een gegeven moment gewoon echt zwaar. Ik krijg last van mijn arm, maar vooral ook van mijn rug. Bovendien kom ik hierdoor ’s middags bijna nergens aan toe omdat ik de hele dag met een baby op mijn arm rond loop en dat terwijl mijn oudste dochter mij ook gewoon nodig heeft.

Ik heb al van alles geprobeerd, wiegen in de kinderwagen, blokje om, boven op bed, laten huilen, maar niets helpt. Natuurlijk valt ze uiteindelijk wel in slaap, maar ze is er zo snel weer en heeft daar niet genoeg aan, want al snel begint het van voor af aan. Mijn oudste had dit ook wel over haar als baby.

Soms denk ik dat ik iets fout doe, maar wat dan? Vaak denk ik dat het gewoon aan het type kind ligt en dat de mijne gewoon net zo eigenzinnig zijn als hun moeder. Toch sliep ik wel altijd goed, als ik mijn moeder mag geloven.

Dus moeders hoe zorgen jullie ervoor dat jullie kindje ook overdag voldoende slapen dus voor langer dan een uur of zo. En moeders met hetzelfde probleem, lees lekker mee, reageer en laten we elkaar een beetje steunen

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je