{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hapjes voorbereiden, wat een werk!

Mijn baby gezond laten eten is mega belangrijk, maar het kost ook flink wat tijd merk ik. Het liefst maak ik een lekker vers hapje elke dag.

Afbeelding blog 'Hapjes voorbereiden, wat een werk!'

In theorie blijkt (helaas) toch dat ik drie keer in de week grijp naar een kant en klaar potje voedsel. Deze blijken tegenwoordig helemaal niet zo slecht te zijn maar dat terzijde...

Het moet toch kunnen? Dagelijks een blender hapje bereiden? Ik werk, sport en heb veel gezellige vrienden maar dat er echt geen tijd voor is kan bijna niet.

Nou mama's ik heb een creatieve oplossing gevonden haha: voorbereiden en invriezen...

Klink als een open deur maar wel een hele fijne open deur wat mij betreft ;) Elke zondagmiddag doen mijn vriend en ik de grote boodschappen, voor de hele week. Afgelopen zondag bedacht ik dat het voorbereiden in tupperwear bakjes misschien wel handig kan zijn. Zo gezegd zo gedaan. Ik ben appels gaan schillen, brocoli koken, worteltjes geschraapt en gekookt en zo door.... Vervolgens alles verdeeld (nog niet geblend) in de bakjes en ingevroren.

Elke avond pak ik een bakje uit de vriezer en zet deze in de koelkast. Rond het middaguur gooi ik alles in de blender en klaar!

We zijn pas een week aan het uitproberen maar ik ben overtuigd, het scheelt zoooo veel tijd! Vooral het blijven opletten tijdens het koken van groente en zo vindt ik lastig. Nu is het in een minuutje gepiept.

(Hoe) krijgen jullie het voor elkaar dagelijks een gezond prakje/papje voor te schotelen?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #Voeding

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je