{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hangerig en huilerig

Soms kunnen de kleine dingen, zoals je kleintje die zich niet lekker voelt je hart breken.

Afbeelding blog 'Hangerig en huilerig'

Ziek zijn is natuurlijk nooit leuk, maar als je kleintje zich niet lekker voelt dan is het toch wat erger.

Vandaag leek er niks aan het handje te zijn tot vanavond. Ik voelde me niet zo lekker, was moe en ben naar bed gegaan voor een powernap. (ja, ook al zijn we 6 maanden verder soms heb ik dat slaapje echt nodig) 
Gelukkig was mijn vent er en ook mijn broertje hielp mee met de kleine dus tegen half 6 werd ik wakker gemaakt.
Meneertje was huilerig en moe en of hij al naar bed kon. Normaal gaat hij namelijk om 6 uur maar aangezien hij zo huilerig was dan maar een half uurtje eerder. Dus een paar minuten later lag er een verschoonde in gehulde pyjama en huilerige baby naast me die me duidelijk nodig had. Dus hup lekker tegen mij aan en proberen zijn papfles te geven die hij altijd in de avond krijgt, maar hij weigerde pertinent. Dan maar aan de borst dacht ik en ja hoor, binnen een paar seconden vielen zijn oogjes dicht om direct weer open te schieten wanneer ik maar probeerde uit bed te komen. Toch maar richting woonkamer om hem steeds harder te horen huilen. Papa er heen, maar meneer bleef overstuur. Dus dan maar terug in mama's armen. Waar hij snel weer rustig in werd. Na een half uurtje was hij nog steeds wakker en klam (normaal wordt hij dat nooit in mijn armen dus toch maar tempen). Bleek meneertje toch een lichte koorts te hebben. 

Nu ligt hij heerlijk te slapen in de schommelstoel. Straks gaan we saampjes op bed. 
Aankomende dag lekker veel borstvoeding, en hopen dat hij er snel bovenop is. 
Want je kleintje die zich niet lekker voelt is echt hartbrekend.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je