Snap
  • Baby

Handige uitvinding die draagzakken!

Ergonomische draagzak, Huilen en vrolijkheid tegelijk! Het is het waard!

De afgelopen weken ben ik druk bezig geweest met het uitzoeken van een goede draagzak. Je hebt zoveel merken en soorten dat je op een gegeven moment door de bomen het bos niet meer ziet, zoals ze dat zeggen. De ene site naar de andere bekeken en adviezen gevraagd. Zoveel verschillende meningen. Dus ja, wat kies je dan? Uiteindelijk de ergonomische draagzak van Beco gekozen. Mijn reden: Beter voor de heupen, en voor mijn rug en natuurlijk zijn de leuke printjes ook leuk. (of er nou veel verschil inzit met bijvoorbeeld de nieuwe björn one, niet echt meer, ook deze zijn nu zo gemaakt dat ze een brede zitvlak hebben).

Na de keuze online gezocht waar op dit moment ze te halen zijn, en aangezien ik in het hoge noorden woon alleen via websites. Leuke uitgezocht. beetje stoer en lief tegelijk, want ja we hebben natuurlijk een big boy. Bestellen en dan wachten. Dat wachten werd wat langer wachten omdat postNl het grappig vond om de bestelling later te bezorgen, geen idee waarom maar eindelijk ging donderdag de bel. Geweldig ding. Direct passen en meten en moet eerlijk bekennen dat ding zit heerlijk.

Vandaag was het een perfecte dag om met de kleine te gaan wandelen. Nou ik moet zeggen dat beviel me prima. Geen last van mijn rug of schouders en Lex die sliep heerlijk. Meneertje kan rondkijken en slapen wanneer hij wil. Het is heerlijk om zo samen te zijn.

1 minpuntje, meneertje de commandant vindt het afschuwelijk als ik de zak om doe. Gieren en brullen. Maar ach zodra de zak vast zit is hij tevreden en glimlacht hij als of er niks aan de hand is. Dit klein dingetje komen we ook wel weer overheen, waarschijnlijk en hopelijk als hij wat ouder is.

10 jaar geleden

Ja leuk he, dragen! op facebook is er een groep Draagpraat waar je advies en je meningen kan delen! ik heb zelf een manduca voor mijn 2,5 jarige, en gebruik sinds paar dagen ook onze strochenwiege doek, moet even wennen met het knopen en het kost veel meer tijd, maar dochterlief vind het heerlijk en wij ook :) Het is ideaal dat dragen