{{ message.message }}
{{ button.text }}

Handige knijpzakjes van Olvarit Friends

Wie bedenkt dat nu? wehkamp.nl die o.a. ook babyvoeding verkoopt. Ik was voor mezelf aan het shoppen toen ik daar bij toeval achterkwam!

Afbeelding blog 'Handige knijpzakjes van Olvarit Friends'

De Mama en Kind afdeling van wehkamp.nl is echt ideaal (www.wehkamp.nl/mamaenkind)! Leuke kraamcadeaus, kleding maar vooral óók luiers en voeding. En daar kwam de tweede verrassing: de Olvarit Friends! Een vriendin van mij had er al een keer iets over gezegd, maar nu zag ik ze weer en heb ik er meteen maar een aantal besteld :D (en nog een voordeel, het is niet duur!) De uitgebreide product omschrijvingen maakte mij meteen duidelijk wat ik moest hebben en ik nam de gok: ik bestelde ook groente varianten. Iets waar Daan (zoon van 14 maanden) niets van moet hebben, maar hij moet het toch leren) .

Een dag later kwam er een mooie verzameling van handige knijpzakjes met verschillende smaken binnen en verder ook de pakken luiers, dozen Nutrilon én een paar mooie zomerjurkjes (!!) voor mij! Hoewel ik natuurlijk het liefst meteen mijn nieuwe zomerkleding gepast had, was het mijn dochter die er meteen met de Olvarit Friends vandoor ging. De verpakking was al een feestje!

Zaterdag gingen de pakje meteen mee in de tas. Er stond een familiedag op het programma, dus een goede dag om de zakjes eens te proberen. Daan is gek op zijn fruithapjes, maar de groente varianten moet hij niets van weten helaas. Met veel geduld en een hoop geknoei ben ik blij als er een half potje inzit, maar je begrijpt dat ik liever een fruithapje geef dat binnen 5 minuten helemaal schoon gelikt is. Ik begon maar meteen met de “Olvarit Friends Doperwtjes” kijken hoe meneer zou reageren. Maar hij was zo onder de indruk van het vrolijke zakje en omdat hij heel voorzichtig zelf uit het zakje kon drinken was het voor hem een feestje en ‘vergat’ hij helemaal dat hij normaal deze groente liever uitsmeert over de tafel dan dat hij op het opeet! Nog een voordeel was dat ik het gemakkelijk mee kon nemen in mijn tas. Ook mijn kleine nichtje die ook mee was, heeft het geprobeerd en heeft de worteltjes helemaal naar binnen gewerkt! Beide dus zeer positief!

Met goede moed ben ik de volgende dag meteen verder gegaan met de variant ‘bloemkool, aardappel en kaas!’ Een complete maaltijd voor Daan, die weer al zijn aandacht kreeg. Ik geef hem anderhalf zakje, want 1 is net iets

te weinig. Maar omdat je het zakje heel gemakkelijk kunt heropenen, gaat dat prima. Hij zat echt te smullen en liet trots zien hoe goed hij ‘zelf’ uit het pakje kon eten/drinken! Pas toen zijn zus halverwege het diner haar op de crèche geleerde dansje MOEST laten zien werd het pakje aan de kant gegooid en moest er worden mee gedanst, maar gelukkig werd na deze korte onderbreking de maaltijd weer voortgezet:D.

Inmiddels genieten broer en zus allebei van deze lekkere zakjes. En Hond is dikke vrienden geworden met Wilma Wortel die er bij het uitpakken van het pakket per ongeluk uitviel ;-) Ik vind het ideaal als tussendoortje en voor zoonlief als maaltijd. Ik heb deze blog geschreven omdat ik het graag met jullie deel, ik moet eerlijk zeggen dat ik niet goed meer wist hoe ik Daan aan de groente moest krijgen. Ik durf te zeggen dat ik alle ‘concurrenten’ al geprobeerd heb, maar nooit met succes! De Olvarit Friends hebben me enorm geholpen en daar ben ik ze erg dankbaar voor.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #Voeding

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je