{{ message.message }}
{{ button.text }}

Tip: Hamsteren bij Albert Heijn

Alleen deze week: Hamsteren bij Albert Heijn. Profiteer van 2e gratis op heel veel producten. Bestel je boodschappen nu op ah.nl en geniet van het gemak dat je boodschappen tot in de keuken worden bezorgd.

Afbeelding blog 'Tip: Hamsteren bij Albert Heijn'

30% korting op Pampers luiers large bags

Met een baby heb je minimaal vijf luiers per dag nodig. En heb je meerdere koters rondlopen dan zit je al snel op de tien à vijftien. En het laatste waar je op zit te wachten is dat je geen luiers meer hebt. Hamsteren dus die handel. Bestel Pampers luiers large bags nu met 30% korting op ah.nl

Hamstereeeen_728x90_150925_1443781519

Gratis bezorging bij bestelling van de Allerhande Box

Ken je de maaltijdbox van Albert Heijn al? De Allerhande Box bevat ingrediënten en recepten voor 3 heerlijke maaltijden. De recepten zijn makkelijk en gegarandeerd binnen 30 minuten klaar. Fijn als je geen zin hebt om lang in de keuken te staan ’s avonds. Je kunt kiezen uit een 2- of 4-persoons box en je bepaalt zelf het bezorgmoment. Bovendien wordt je maaltijdbox, inclusief je andere boodschappen van Albert Heijn, gratis bij je thuis bezorgd. Waar wacht je nog op? Bestel nu je boodschappen op albertheijn.nl en hamsteren maar!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je