{{ message.message }}
{{ button.text }}

Haar koets staat klaar

Zelf uitkiezen kan ze nog niet. Dat hebben wij dan ook met veel plezier en precisie voor haar gedaan.

Afbeelding blog 'Haar koets staat klaar'

Vandaag was een productieve dag. Terwijl ik me boog over de stapels kleding en toebehoren die aan hun sorteer- en wasbeurt toe waren, heeft lief zich ontfermd over o.a. de kinderwagen. 
Sinds vorige week is een deel van het kantoor aan huis onderkomen geworden van tientallen dozen. Een gemeenschappelijke deler: alles is voor de baby. Een wieg, box, matrassen, autostoel, de kinderwagen en div. grote accessoires. En dan te bedenken dat dit slechts deel 1 is.

Noem het ons eigen Sinterklaas momentje, vanmiddag was het tijd om een paar dozen uit te pakken. Begonnen met het lieve maar strak in het design wiegje. Smelt-moment als ik lief het in elkaar zie zetten. Stoere papa! 
Het wiegje stond binnen no-time en dus kon een volgende doos worden uitgepakt. De dozen- in-een-doos van Joolz, oftewel de kinderwagen. 

Al voordat ik zwanger was wist ik dat een Joolz de kinderwagen voor ons toekomstige wondertje zou worden. Net zoiets als dat ik altijd riep, waarvan mijn vader mij voor gek verklaarde tot het werkelijkheid werd, dat ik op mijn 25e in een Porsche zou rijden. Beide wist ik zeker en van beide was ik niet op andere gedachten te brengen.
De Joolz zag ik wel vaker in het straatbeeld. Verschillende types, uitvoeringen, modellen, kleuren en altijd even fashionable om te zien. Een vriendin was ook groot fan en bezitter van een Joolz, type Day Earth, bij haar kon ik dus af en toe oefenen met de kwaliteit en het mechanisme. Ik wist het nu zeker, de Joolz Day Earth wordt de kinderwagen tegen de tijd dat we het nodig hebben. En de kleur, daar was ik ook snel over uit, Turtle Green met cognac lederen handvaten en beugels. Matcht zo lekker met het interieur van de auto. Hoor je 't me zeggen? Je ligt nu waarschijnlijk  in een dikke deuk. Ik destijds ook dus lach en schater vrolijk verder ;-).

Vijf weken geleden was het dan zover. Zorgvuldig hadden we de locatie uitgekozen van waar we de Joolz zouden bekijken en aanschaffen, het werd BABYPARK in Wormerveer. Bij binnenkomst ons bij het informatiepunt gemeld voor een plekje op de wachtlijst. Een ingenieus systeem. Je meldt je aan, de baliemedewerker noteert de naam en geeft aan dat je naam wordt omgeroepen zodra een medewerker beschikbaar is. Zo pakken we niet elkaars medewerker af, raakt de medewerker niet afgeleid en krijg je toegepaste informatie en hulp. 
Wanneer het zo ver is vraagt de vriendelijke medewerkster waar ze ons mee van dienst kan zijn. Ik geef aan dat we voor o.a. de kinderwagen komen. Ze begrijpt het, stelt voor te beginnen bij de kinderwagen want dat gaat de meeste tijd in beslag nemen en wilt van wal steken. Daar kom ik even tussen, scheelt tijd en geef aan dat ik niet een uitleg hoef over het complete kinderwagen aanbod maar de zinnen gezet zijn op de Joolz Day Earth Tturtle Green. Wil alleen graag weten hoe in en uit te vouwen, kwestie van uitleggen en een paar keer oefenen in bijzijn van de medewerkster. Ze kan er om lachen, zegt 'een dame die weet wat ze wilt is het halve werk' en vervolgt haar weg richting de afdeling Joolz. 

Twee uur en vele andere noodzakelijke producten later staan we weer buiten. Over vijf weken zou alles bezorgd worden. Die vijf weken lijken dan nog ver weg maar zijn inmiddels alweer een week verleden tijd.
Vanmiddag dan het in-elkaar-zetten moment, overigens helemaal niet ingewikkeld dus zo gepiept. Wat is het een prachtige kinderwagen. Ik ben verliefd. Verliefd op de kinderwagen en op lief. Want ook hier weer een smelt-moment als ik lief er druk mee zie. Heerlijke stoere papa! 

De Joolz Day Earth Turtle Green is een feit. De koets van ons kleine prinsesje staat klaar. Nog even en dan zullen we hier vele fijne kilometers mee maken. Tot die tijd staat de koets prachtig in de gang te pronken.  

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je