{{ message.message }}
{{ button.text }}

Haar eerste verjaardag!!

De aanloop naar haar verjaardag en de dag zelf.

Afbeelding blog 'Haar eerste verjaardag!! ' Achtergrond blur afbeelding

Het was augustus en over een maand zou ze alweer 1 jaar oud worden! Wat ging de tijd toch super snel...

Ik liep al een hele tijd te denken wat ik allemaal nodig zou hebben voor haar verjaardag maar nu het nog maar een maandje zou duren mocht ik van mezelf ook daadwerkelijk dingen aan gaan schaffen. Zo leuk! Haar cadeau was al snel besteld want daar waren papa en ik al snel uit. Haar tutknuffel waar ze mee slaapt maar dan heel groot. De slingers waren ook zo gehaald, het opblaas cijfer 1 en het kaarsje op de taart was ook al snel binnen.

Maar toen mijn grootste opgave, de taart! Die ging ik zelf voor haar maken. Ik wilde de taart drie lagen hoog maken, de eerste en tweede laag voor familie en vrienden en de bovenste laag zou voor de jarige jet zijn. Cake met banaan en ongezoete slagroom. Wat een werk... Wat had ik mezelf op de hals gehaald dacht ik toen ik ervan begon. Biscuittaart bakken, zelf botercreme maken, de taart vullen en dan nog de fondant erover heen. Een week voor haar verjaardag ben ik begonnen en ik heb de taart delen die al af waren in de vriezer gestopt. Maar toen de versiering nog. Ik had geen idee wat voor versiering ik wilde voor haar taart dus ben ik op www.pinterest.nl gaan zoeken naar ideeën. Al snel had ik een idee en toen kon het boetseerwerk met fondant beginnen. Beertjes en bloemen! Het was erg leuk om te maken maar wat een werk!

Ik ben een week bezig geweest met haar taart en op de grote dag zelf heb ik de taart in elkaar gezet en heb ik het deel van de jarige jet gemaakt. Maar het resultaat was geweldig!

Het bezoek kwam binnen en de verjaardag kon beginnen! Onze dame was het stralende middelpunt en ze genoot van alle aandacht en drukte. Mama daarentegen was aan het stressen en de drukte overweldigde me enorm... Toen al het bezoek er was hebben we gezongen en mocht de jarige jet haar kaarsje uitblazen!! Wauw alweer 1 jaar oud, hoe trots kan je zijn als moeder!!

Ze heeft genoten van haar eigen taart, en heeft wel 20 minuten zitten snoepen! De slagroom en banaan waren een echte hit. Gelukkig maar, daar had ik het allemaal voor gedaan.

Om zelf wat rust te krijgen zijn we daarna lekker naar buiten gegaan zodat alle kinderen heerlijk konden ravotten en spelen in de buurtspeeltuin. Al met al was het een geweldige dag, een om nooit meer te vergeten. Dus bij deze, bedankt iedereen die geholpen heeft en op haar verjaardag was!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je