{{ message.message }}
{{ button.text }}

Grote broer gaat in een peuterbed!

Ik ben in verwachting van ons tweede kindje en dat zet ons hele huis op z’n kop. Onze Lucas is nu ruim anderhalf jaar en groeit zijn ledikantje uit. En de kleine, die over een maandje of drie ons gezinnetje compleet maakt, heeft ook een eigen plekje nodig. Hmm, tijd om na te denken hoe iedereen in ons bescheiden twee- onder- één- kappertje straks een plaatsje krijgt.

Afbeelding blog 'Grote broer gaat in een peuterbed!'

Lucas haalt ondertussen behoorlijke capriolen uit en het ledikantje is allang te klein voor hem. Hij heeft inmiddels een paar spijltjes uit het ledikantje gehaald (die kan ik er zo weer inzetten), maar met de nieuwe baby op komst gaan we een peuterbed voor hem kopen. Zo’n stoer, groot bed is natuurlijk héél interessant voor ons mannetje en dan kan het ledikantje voor de tweede ronde naar de babykamer. Misschien maar snel dat peuterbedje bestellen want als straks het broertje of zusje er is, zal er veel voor hem veranderen. Dan kan hij de komende maanden alvast wennen aan z’n nieuwe bed en toveren we zijn kamertje ook meteen om tot een grote- broerkamer!

petiteamelieoren

 

Ik weet van vrienden dat zo’n nieuw aangekleed peuterbed betekent dat de kleine opeens héél graag naar z’n bedje wil. Zeker als je zijn kamertje leuk inricht en het nieuwe bed vol zet met al zijn knuffels. Het wordt nog lastig om ze allemaal een plekje te geven! Ik zag bij Petite Amélie leuke en betaalbare spullen voor zijn kamertje: die konijnenorenstoeltjes met het bijbehorende tafeltje zijn echt superleuk en echt iets voor onze grote dierenvriend!

 

 

Inspiratie voor de Babykamer

Petite Amélie BabykamersAls zijn kamertje straks klaar is, kunnen we ons gaan bezighouden met de babykamer. Ook die heeft nog wel wat aandacht nodig. Toch nog maar eens rondneuzen bij Petite Amélie voor een mooie babykamer, of meteen een doorgroei-babykamer bestellen? Gelukkig hebben we nog drie maanden om alles in te richten. Drie maanden? Help, ik ga meteen bestellen! Gelukkig is de levering binnen een dag geregeld en kan papa het peuterbed snel in elkaar zetten. Wie weet koop ik ook meteen het gezellige Mr. Lama –dekbed erbij. Ik kan het maar vast in huis hebben.

Voor alle moeders die net als ik op zoek zijn naar inspiratie voor kinder- en babykamers: op Petite Amélie vind je echt wat je zoekt, een super leuke stoere stijl! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je