Snap
  • Baby

Grote broer gaat in een peuterbed!

Ik ben in verwachting van ons tweede kindje en dat zet ons hele huis op z’n kop. Onze Lucas is nu ruim anderhalf jaar en groeit zijn ledikantje uit. En de kleine, die over een maandje of drie ons gezinnetje compleet maakt, heeft ook een eigen plekje nodig. Hmm, tijd om na te denken hoe iedereen in ons bescheiden twee- onder- één- kappertje straks een plaatsje krijgt.

Lucas haalt ondertussen behoorlijke capriolen uit en het ledikantje is allang te klein voor hem. Hij heeft inmiddels een paar spijltjes uit het ledikantje gehaald (die kan ik er zo weer inzetten), maar met de nieuwe baby op komst gaan we een peuterbed voor hem kopen. Zo’n stoer, groot bed is natuurlijk héél interessant voor ons mannetje en dan kan het ledikantje voor de tweede ronde naar de babykamer. Misschien maar snel dat peuterbedje bestellen want als straks het broertje of zusje er is, zal er veel voor hem veranderen. Dan kan hij de komende maanden alvast wennen aan z’n nieuwe bed en toveren we zijn kamertje ook meteen om tot een grote- broerkamer!

 

Ik weet van vrienden dat zo’n nieuw aangekleed peuterbed betekent dat de kleine opeens héél graag naar z’n bedje wil. Zeker als je zijn kamertje leuk inricht en het nieuwe bed vol zet met al zijn knuffels. Het wordt nog lastig om ze allemaal een plekje te geven! Ik zag bij Petite Amélie leuke en betaalbare spullen voor zijn kamertje: die konijnenorenstoeltjes met het bijbehorende tafeltje zijn echt superleuk en echt iets voor onze grote dierenvriend!

 

 

Inspiratie voor de Babykamer

Als zijn kamertje straks klaar is, kunnen we ons gaan bezighouden met de babykamer. Ook die heeft nog wel wat aandacht nodig. Toch nog maar eens rondneuzen bij Petite Amélie voor een mooie babykamer, of meteen een doorgroei-babykamer bestellen? Gelukkig hebben we nog drie maanden om alles in te richten. Drie maanden? Help, ik ga meteen bestellen! Gelukkig is de levering binnen een dag geregeld en kan papa het peuterbed snel in elkaar zetten. Wie weet koop ik ook meteen het gezellige Mr. Lama –dekbed erbij. Ik kan het maar vast in huis hebben.

Voor alle moeders die net als ik op zoek zijn naar inspiratie voor kinder- en babykamers: op Petite Amélie vind je echt wat je zoekt, een super leuke stoere stijl! 

7 jaar geleden

Hallo Fleur, Mijn dochter is precies van dezelfde geboorte dag als jou zoon en wij krijgen morgen het bedje binnen van Petite Amelie. Ze gaat hier ook in slapen want over 5,5 week verwacht ik mijn 2e kindje. We zitten dus een beetje in hetzelfde schuitje. Succes! maar ik ga ervanuit dat het goed gaat. Groetjes!

7 jaar geleden

Zelf ben ik me nu een beetje aan het oriënteren voor de babykamer. Wat ben ik verliefd geworden op de bedden van dit merk! Nooit eerder van gehoord.. Ik ga meteen een bedje bestellen! :-)

7 jaar geleden

Ik vind het bed op de afbeelding heel leuk. Zo'n la eronder is mega handig.

7 jaar geleden

Ik vind de peuterbedden van Petite Amelie zo mooi! Mijn buurvrouw heeft hem voor haar dochtertje en heeft al aangegeven dat ik hem mag overnemen wanneer haar kleine eruit is gegroeid en mijn kleine erin past. Echt gaaf.