{{ message.message }}
{{ button.text }}

griepje....4e keer in 4 maand!

Afbeelding blog 'griepje....4e keer in 4 maand!'

wat voor ons als een simpel griepje wordt gezien is voor een meiske van net 1 een groot drama!! Onze Diede is voor de 4e keer besmet met een vorm van de griep, ze heeft alles al een keer meegemaakt maar nu is de verkoudheid weer aan de beurt. Ze heeft haar neus verstopt, nou zou je denken hmm niet zo'n ramp maar als je 1 bent en wilt slapen met je vingers in de mond ben je volledig afhankelijk van die neusademhaling....tja en dat lukt nou dus niet! Dit laat ze ons door een enorm gehuil ook weten, haal me eruit, haal me eruit! (uit bed)
 En de afgelopen nachten was het ook "feest"....gelukkig is mijn man een coole kikker en kan zo een half uur naast haar zitten te sussen zonder haar uit bed te halen. RESPECT! Ik ben het type moeder..half uur laten grienen en als dat niet werkt kom je maar bij me op schoot zitten :) Dat dit niet altijd de manier is weet ik, maar ik ben nou eenmaal niet zo'n volhouder op dit gebied. Ons bed wordt ook vaak in beslag genomen door 1 of meerdere kinderen (als mijn man overver zit) liever bij mij slapen als wakker zijn en mama op de koude vloer naast het bed de boel sussen. Zo heeft iedereen zijn ding..toch?? :) Sowieso ben ik niet een babymama, als ze rond de 2 jaar zijn wat meer praten en kunnen lopen voel ik me ook meer op mijn gemak. Ook al hou ik zielsveel van ze, ik ben er gewoon niet zo handig mee...

Nu hebben we haar net de hele rambam aan voorzorgsmaatregelen voor een goeie nachtrust gegeven (bed verhoogd, luuf, neusspray, zetpilletje en een hele dikke knuffel)...hopen dat het ons allen lekker doet slapen!!! Straks voetbal kijken....hopelijk zonder gestoord te worden :)

:) x

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je