{{ message.message }}
{{ button.text }}

Griepje

Mijn kleintje heeft een griepje

Afbeelding blog 'Griepje'

Het begon met een rocheltje tijdens het drinken aan de borst.. Tsja er zat weer wat aan te komen, dat had ik gelijk door. Bovendien heerste het ook hier in de buurt en hadden we net het offerfeest gehad, veel op visite geweest, waarbij ook meerdere snotterende kindjes waren.

Twee dagen later was het zover "snotter snotter" en natte oogjes en af en toe een hele grote snot ballon, geblazen door zijn neus! Ach wat is dat toch sneu om te zien! Kleine mannetje is hangerig, wilt alleen maar op de arm, slaapjes overdag duren niet langer dan 20 minuutjes, omdat hij vervolgens moet hoesten, niesen of z'n neusje gewoon weer vol zit. Lichte verhoging, gelukkig niet hoge koorts, en gewoon een beetje lamlendig.

De ui staat naast zijn bedje, de Luuf wordt elke avond lekker opgesmeerd en de zoutwateroplossing druppelen we regelmatig, met veel weerstand van de kleine man, in zijn neusje. En het neusje schoonmaken? Drama! Meneer duwt en trekt, alles om eronderuit te komen! Maar ja, zo'n aangekoekte korst snottie is ook niet om aan te zien natuurlijk ;) Dan maar even in een houtgreepje en poetsen dat snot snoetje van hem!

Arm mannetje, hopelijk knapt hij snel weer op!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #Gezond, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je