{{ message.message }}
{{ button.text }}

GRATIS webinar 'Een Geboren Karakter'

Op welke manier heeft de periode van kinderwens tot en met de eerste tijd na de geboorte het leven van jouw kindje gekleurd?

Afbeelding blog 'GRATIS webinar 'Een Geboren Karakter''

Het is zo ontzettend bijzonder om keer op keer te beseffen dat de hele periode voordat je kindje op de wereld komt al zoveel over hem of haar vertelt. De geboorte alleen al is zo bepalend voor de manier waarop je kind het leven ervaart.

Heb je er wel eens bij stilgestaan dat de periode van kinderwens tot en met de eerste levensjaren het karakter van je kind kleurt? Wat betekent de wijze waarop je kindje verwekt is, de tijd in de baarmoeder, de geboorte en het eerste levensjaar voor het karakter van je kindje? Welk verhaal gaat er schuil achter zijn of haar 'gedrag'?

Huilen en onrust bij je baby komen veelal uit deze periode voort, maar ook ander 'gedrag' of 'karaktertrekken' van je kind (piepjong of al wat ouder).

Interessant hè? Ik vind het altijd weer enorm intrigerend om te merken dat dit echt zo is! Ouders staan vaak verstelt hoeveel 'gedrag' te verklaren valt als we de periode rondom de geboorte in kaart brengen.

Ik wil jou er ook zo graag kennis mee laten maken. Puur omdat het zo waardevol is voor de rest van een ieders leven. Jij kent je kind het allerbeste. Dat is simpelweg gewoon zo! Hoe mooi is het om je kind daarbovenop te leren kennen vanaf de bron en daardoor wellicht meer begrip te krijgen voor bepaald 'gedrag' of je meer in te leven in de gevoelswereld van je kind? Puur door in te zoomen op (de periode rondom) het geboorteverhaal van je kind?

Wat mij betreft een gift voor het leven!

Vaak sta je er niet bij stil of wellicht wist je het helemaal niet dat de periode van kinderwens tot en met de eerste levensjaren voor een heel groot deel bepalen hoe je kind het leven ervaart en zich ontwikkelt.

Enorm belangrijk om te weten en mega interessant als je het mij vraagt! Hoe tof is het om je kindje daardoor nog zoveel beter te leren kennen en 'gedrag' te leren begrijpen.

Dinsdag 27 februari geef ik mijn FREE webinar : 'Een Geboren Karakter' met een mooie inzichtgevende opdracht over dit onderwerp.

Het webinar vindt plaats in een besloten Facebookgroep. De groep blijft daarna nog een tijdje open om het webinar op een voor jou geschikt moment te bekijken. Uiteraard is er genoeg ruimte voor vragen.

Wil jij graag meer weten over dit, wat mij betreft must-know, enorm interessante en inzicht gevende onderwerp dan ben je van harte welkom!

Na aanmelding kun je jouw persoonlijke vraag indienen, zodat ik mijn webinar ook kan afstemmen op jou.

Heb ik je interesse gewekt? Meld je dan nu  aan! Klik op de link om je aan te melden en voor meer informatie:

https://www.subscribepage.com/EenGeborenKarakterFREEWebinar


Het lijkt me super tof om je daar te 'ontmoeten'! 


Liefs,

Kim

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je