Snap
  • Baby
  • Mama
  • Zwanger
  • Babyspullen

Gratis voor (aanstaande) mama's

Het voelt heerlijk om een (aanstaande) mama te zijn en al helemaal wanneer je gratis boxen en producten kunt aanvragen voor tijdens en na de zwangerschap! Wij hebben een aantal GRATIS dozen en producten voor je op een rijtje gezet! Dus ben je zwanger of net bevallen? Scoor ze snel!

De blije doos

De blije doos is al sinds 1974 een begrip in de markt. Het gratis blije-doos-cadeaupakket van WIJ Jonge Ouders is bedoeld voor vrouwen tijdens de zwangerschap en een jaar na de bevalling. Het pakket bestaat uit:

  • 10x per jaar het GRATIS WIJ Jonge Ouders magazine tot je kindje 1 is
  • De blije doos met o.a. een heel pak pampers, de ‘I love mama’ speen, een Avent fles, Prénatal sokjes en meer!

 

De Why’s Zwangeragenda

In de Why’s Zwangeragenda vind je veel informatie over gezonde voeding, opmerkelijke weetjes, de ontwikkeling van je kindje, tips, adressen, recepten en nog veel meer!

 

De Ouders van Nu Zwanger- en Baby box

Deze Ouders van Nu Zwanger Box ontvang je tijdens je zwangerschap. De box zit vol met leuke en handige producten. Met o.a. het magazine Ouders van Nu, het grote Etos Mama & Babyboek inclusief 26 kortingscoupons, een Difrax speen, Pampers met kprtingbon, buikbalsem en meer!

Zodra je kindje geboren is ontvang je de gratis Ouders van Nu Babybox met producten voor jou en de kleine. Hierin vind je o.a. de magazines Kek Mama, Pampers inclusief kortingsbon, een Disney voorleesboek, sudocrème, tandpasta van Elmex en veel interessante kortingsbonnen!

 

Naast deze gratis boxen hebben we op Mamaplaats ook nog veel kortingscodes en acties. Klik hier voor meer informatie!

9 jaar geleden

Let op: de 'i love mama speen' van 'the new generation' serie is terug geroepen door Bibi omdat ze niet veilig zijn!!!

9 jaar geleden

Leuk!

9 jaar geleden

Ook. Bij janlinders kun je na de geboorte met je geboortekaartje een gratis doos afhalen. En bij baby-dump kun je tijdens je zwangerschap ook een doos krijgen.

9 jaar geleden

Bij de plus krijg je een grote babydoos bij inlevering van je geboortekaartje