{{ message.message }}
{{ button.text }}

Gratis voor (aanstaande) mama's

Afbeelding blog 'Gratis voor (aanstaande) mama's'

Het voelt heerlijk om een (aanstaande) mama te zijn en al helemaal wanneer je gratis boxen en producten kunt aanvragen voor tijdens en na de zwangerschap! Wij hebben een aantal GRATIS dozen en producten voor je op een rijtje gezet! Dus ben je zwanger of net bevallen? Scoor ze snel!

De blije doos

De blije doos is al sinds 1974 een begrip in de markt. Het gratis blije-doos-cadeaupakket van WIJ Jonge Ouders is bedoeld voor vrouwen tijdens de zwangerschap en een jaar na de bevalling. Het pakket bestaat uit:

  • 10x per jaar het GRATIS WIJ Jonge Ouders magazine tot je kindje 1 is
  • De blije doos met o.a. een heel pak pampers, de ‘I love mama’ speen, een Avent fles, Prénatal sokjes en meer!

blijedoos

 

De Why’s Zwangeragenda

In de Why’s Zwangeragenda vind je veel informatie over gezonde voeding, opmerkelijke weetjes, de ontwikkeling van je kindje, tips, adressen, recepten en nog veel meer!

zwangeragenda

 

De Ouders van Nu Zwanger- en Baby box

Deze Ouders van Nu Zwanger Box ontvang je tijdens je zwangerschap. De box zit vol met leuke en handige producten. Met o.a. het magazine Ouders van Nu, het grote Etos Mama & Babyboek inclusief 26 kortingscoupons, een Difrax speen, Pampers met kprtingbon, buikbalsem en meer!

Zodra je kindje geboren is ontvang je de gratis Ouders van Nu Babybox met producten voor jou en de kleine. Hierin vind je o.a. de magazines Kek Mama, Pampers inclusief kortingsbon, een Disney voorleesboek, sudocrème, tandpasta van Elmex en veel interessante kortingsbonnen!

ouders-van-nu-box

 

Naast deze gratis boxen hebben we op Mamaplaats ook nog veel kortingscodes en acties. Klik hier voor meer informatie!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je