{{ message.message }}
{{ button.text }}

Gratis NUK voedingsfles t.w.v. €8,49

​Voor mijn afstuderen ben ik op zoek naar respondenten voor mijn enquête. Wil jij mij helpen? Dan ontvang je een gratis NUK voedingsfles t.w.v. €8,49!

Afbeelding blog 'Gratis NUK voedingsfles t.w.v. €8,49 '

Beste (aanstaande) Moeder,

Ben je in verwachting, onlangs bevallen of loopt uw kleine al zijn/ haar eerste stapjes? Dan ben ik op zoek naar jou!

In het kader van mijn afstudeerproject heb ik, Lizette van Bergen, een onderzoek betreft online activiteiten onder moeders opgezet. D.m.v. een enquête verwacht ik mijn vragen betreft de online activiteiten van jonge moeders te kunnen beantwoorden. Dus doe mee en krijg ter beloning gratis een NUK voedingsfles t.w.v. €8,49.

Vul nu de enquête in!

Het doel van dit onderzoek is dat NUK op lange termijn haar online service kan optimaliseren, dit kan alleen wanneer u uw mening en activiteiten met ons deelt.

Uitvinder van o.a. de flesspeen en orthodontische fopspeen is NUK marktleider in het babyverzorgingssegment in de wereld. Nog onbekend in Nederland maar al sinds 1956 een bewezen Duitse kwaliteit. NUK heeft als enige ter wereld een flesspeen waarvan medisch is bewezen dat, door zijn orthodontische vorm, speenverwarring bij de combinatie borst en flesvoeding nihil is, waardoor de moeder langer borstvoeding kan blijven geven. Mede hierdoor is de gepatenteerde speen al jaren wereldwijd de absolute nr. 1!

NUK is vertrouwd en bekend bij miljoenen moeders en medisch personeel over de gehele wereld. Deze moeders kiezen en gebruiken de producten omdat ze:

- Gemak bieden

- Betrouwbaar zijn

- Gezond zijn en de ontwikkeling van hun kind ondersteunen

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #Voeding, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je