{{ message.message }}
{{ button.text }}

Gratis Kiekeboebox

De PLUS-babybox voor ouders

Afbeelding blog 'Gratis Kiekeboebox'

Kraamtijd 

Als je als vrouw net bent bevallen, gebeurt er een hoop. Je lichaam moet ontzwangeren en herstellen van de geboorte. De officiële kraamtijd is vanaf de geboorte tot de eerste twee weken na de bevalling. Een hele speciale tijd waarin je je kleintje echt leert kennen en jij moet wennen als een new-born-mama. 

In het begin moet je bijhouden hoeveel volle luiers je baby plast. En geloof ons: de luiers zijn niet aan te slepen! Wij hebben een groot assortiment aan luiers, doekjes, shampoos en andere babyartikelen. 

Kiekeboebox

Ook jij mag jezelf best laten verwennen in deze roerige tijd! Speciaal voor nieuwe ouders zijn er allerlei boxen te bestellen en op te halen. Ook PLUS heeft een gaaf cadeaupakket samengesteld voor ouders; de Kiekeboebox! Dit is een box ter waarde van 40 euro vol baby- en kraamproducten én waardebonnen voor gratis producten die je juist nu goed kunt gebruiken.

Ontvang je de folder van PLUS en is je kindje maximaal 2 maanden oud? Vraag dan nu hier de gratis Kiekeboebox aan! En geniet van deze mooie tijd!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je