{{ message.message }}
{{ button.text }}

Gratis HiPP babyvoeding op jouw kinderdagverblijf

HiPP heeft een unieke weg-geef-actie! Wil jij gratis HiPP babyvoeding ontvangen voor alle kindjes op jouw kinderdagverblijf? Lees hier meer!

Afbeelding blog 'Gratis HiPP babyvoeding op jouw kinderdagverblijf'
Gezondheid van je kind is het belangrijkste. Bij jou thuis krijgt je kind de benodigde gezonde voeding. Maar hoe weet je of je kind buiten de deur wel de goede voeding krijgt? Want zelfs als je kind op de kinderdagverblijf is, blijft het belangrijk om gezond en bewust te eten. Voeding van HiPP biedt hierin de uitkomst. In elk potje zitten de beste voedingsstoffen voor je kind, waar je altijd op kan vertrouwen. Voeding van HiPP is namelijk gemaakt van de beste groenten, fruit en vleeswaren. HiPP heeft een unieke weg-geef-actie! Wil jij gratis HiPP babyvoeding ontvangen voor alle kindjes op jouw kinderdagverblijf? Laat weten om welke kinderdagverblijf het gaat en wie de contactpersoon is, en wij zorgen ervoor dat alle kinderen één dag kunnen genieten van HiPP babyvoeding! Kijk op de Facebook-pagina van HiPP en reageer op deze post! De enige voorwaarde voor deelname is dat je de HiPP Facebook-pagina liked!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #Voeding

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je