{{ message.message }}
{{ button.text }}

Goed geregeld.

Afbeelding blog 'Goed geregeld.' Achtergrond blur afbeelding

Ik ben nu al weer zo'n week of 6-7 aan het werk na mijn zwangerschapsverlof. Zo tegen het einde van mijn verlof kreeg het af en toe erg benauwd over de opvang van de kinderen en dan met name de opvang van onze jongste dochter Danee. Ik had het er erg moeilijk mee dat ik weer moest gaan werken.

 De oudste 2 zitten allebij al op de basisschool dus dat was iets makkelijker. Voorheen gingen ze altijd naar mijn schoonouders als ik aan het werk was. Dat was op op dat moment ook ideaal geregeld. Ik werkte voorheen 2 hele dagen (16uur).

De laatste tijd is mijn schoonmoeder wat aan het sukkelen met haar gezondheid en wil ik hun niet meer te veel belasten met de opvang van de kinderen. En ook heb ik af en toe moeite met hun "goed bedoelde adviezen" . Tijd dus om even het een en ander om te gooien wat werk en opvang betreft.

Nu heb heb ik dus ouderschapsverlof opgenomen... heerlijk! 8 uurtjes werken per week  en ook nog eens op tijden dat mijn man thuis is. Geen zorgen meer voor mij dus over de opvang van de kindjes. Ik ga nu naar mijn werk zonder benauwende gevoelens!

Ik zeg... Goed geregeld!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je