{{ message.message }}
{{ button.text }}

Glamping met Villatent

De zomervakantie voor komend jaar aan het plannen? Een leuke tip is glamping: kamperen maar dan wel met dat beetje extra luxe, gemak en comfort. Villatent biedt complete glamping vakanties die ook perfect zijn voor gezinnen met jonge kinderen.

Afbeelding blog 'Glamping met Villatent'

Lekker luieren in een hangmat voor je riante, goed ingerichte safaritent. Compleet met loungeset, Nespresso, 2-persoonsbed op een prachtige, kleinschalige camping in Frankrijk, Italië, Luxemburg of Duitsland. De kinderen spelen binnen loopafstand in de speeltuin.

Glamping met Villatent

Villatent, tilt ‘glamping’ (‘glamorous camping’) naar een hoger niveau. Riant kamperen met Villatent is mogelijk in royale safaritenten (of lodgetenten) voorzien van moderne luxe, in de inspirerende omgeving van pittoreske stadjes.

villatent-2

Perfect voor jonge gezinnen

Cultuur, natuur, avontuur met comfort in verleidelijke regio’s vol verrassende mogelijkheden. Voor gezinnen met jonge kinderen en voor stellen. Deze aantrekkelijke combinatie is het kenmerk van Villatent. Villatent zoekt de uitdaging in het combineren van kleinschalige, 4- of 5-sterren charme campings met grootse, ingerichte safaritenten. “De mix van rustgevende luxe en een stimulerende, bezielende omgeving, waar je wordt uitgenodigd om volop van het leven te genieten". Villatent is uitsluitend te vinden op campings met een hoge waardering van de ANWB, ACSI en Zoover.

Een gezellig terrasje of goed restaurant op loopafstand, een historische bezienswaardigheid, leuke speelattracties voor kinderen binnen handbereik. Prikkelende buitenactiviteiten als pittige wandelingen, avontuurlijke rafttrajecten en inspirerende verkenningstochten. Dit alles zonder concessies te doen aan moderne verworvenheden zoals Wifi, de beste kwaliteit koffie en gedegen slaapcomfort. Geen gedoe met het inpakken en opzetten van een tent, maar direct na aankomst genieten van een heerlijk Nespresso op de loungeset van je eigen veranda. Villatent betekent "Riant Kamperen.”

Meer weten? Bezoek villatent.nl met meer informatie over glamping.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je