{{ message.message }}
{{ button.text }}

Gezamelijk avondeten als je man wat later thuis is

Hoe doen jullie het met het gezamelijk avondeten als je man tot wat later werkt....

Afbeelding blog 'Gezamelijk avondeten als je man wat later thuis is'

Hoi allemaal,

Ik ben mama van een lieve zoon Morris van bijna 18 maanden. Nu loop ik regelmatig tegen het probleem aan om 's avonds gezamelijk te gaan eten. Mijn man heeft een eigen zaak en komt regelmatig wat later thuis. Nu hij volledig met de pot mee eet wil ik dit zo veel mogelijk doen, ook omdat het geadviseerd wordt als goede les voor je kind en natuurlijk omdat het gezellig is. Ook vind ik het onhandig om eerst te koken en dat wij dan vervolgens ons eten kan opwarmen in de magnetron. Nu komt mijn man over het algemeen pas rond half 7 thuis. Onze kleine man gaat max. om 7 uur naar bed en om 6 uur vind hij het echt wel tijd om te eten (en ik ook). Hoe doen jullie dat? Eten jullie dan altijd apart of verplaats je toch het eet moment naar een later tijdstip? Ik ben bang dat als hij later eet, hij dan met zo'n volle buik gaat slapen. Ben benieuwd naar jullie ervaringen. Groetjes Patricia

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #Voeding

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je