{{ message.message }}
{{ button.text }}

Gewone beker, tuitbeker, rietjes beker?

Afbeelding blog 'Gewone beker, tuitbeker, rietjes beker?'

Drinkbekers, tuitbekers, gewone bekers, een fles... het is er allemaal. Maar wat is nu het beste voor je kind? 

Ik ben zelf al vroeg begonnen (5 maand) met drinken geven uit een plastic bekertje. Naar veel gesmeer en geknoei heeft mijn zoontje het nu (nu 11 maand) goed onder de knie en drinkt hij eigenlijk zonder te knoeien. 
Ik ben zelf niet zo gecharmeerd van de tuitbekers omdat daar, volgens onderzoekers, het mondje van je kind lui word omdat het weinig zelf hoeft te doen. Dus tuitbekers heb ik nooit gehaald, ik zag er ook niet echt het nut van in.
Nu zag ik een vriendin die haar dochtertje uit een rietjesbeker liet drinken. Het leek mij ook wel handig, vooral om drinken mee te nemen.
 
Vanmorgen heb ik ook maar een rietjes beker van Nuby aangeschaft. Ik heb hem mijn zoontje gegeven die eerst niet wist wat hij er mee aan moest. Het grote voordeel van de Nuby beker is dat hij anti lek is. Dus er kon lekker mee geklooid worden, zonder dat er een heel waterballet ontstond. Nog geen tien minuten later dronk hij onbewust een slokje. Vanaf dat moment kreeg hij de smaak te pakken. Heel stoer zit meneer met beide handjes om de beker heen geklemd te slurpen uit zijn nieuwe beker. Helemaal stoer! De drinkbeker gaat dus vanmiddag mee  in de luiertas gevuld met lekker drinken.

En jullie? Waar laten jullie je kleintje uit drinken?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #Voeding, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je