{{ message.message }}
{{ button.text }}

Geweldige ‘nieuwe’ kinderkledingmerken

Mini Rodini? Wat? Het lijkt wel of ik sinds een aantal maanden in een andere wereld terecht ben gekomen..

Afbeelding blog 'Geweldige ‘nieuwe’ kinderkledingmerken'

Om heel eerlijk te zijn was ik vroeger helemaal niet zo fashionable. Ik sportte minimaal 30 uur in de week en daarnaast ging ik gewoon naar school en had ik een bijbaan. Een spijkerbroek met een shirt en vestje of juist een heerlijke sportbroek was voor mij voldoende. Ook ik liet me weleens meeslepen in de modetrends van de bekende merken, maar een heel eigen stijl, nee dat niet.

Inmiddels heb ik een flinke kledingkast vol en ik dacht dan ook dat ik wel wat meer verstand van merken had gekregen. Tot ik in de wereld van kinderkleding terecht kwam! Als kersverse moeder weet je gewoon niet wat je overkomt.. Tuurlijk had ik wel vaker gehoord van merken als Dirkje, Cake walk en Lief Lifestyle, maar toen ik mij er goed in ging verdiepen kwam ik een hoop andere leuke merken tegen.

Kleding mag van mij wel net even anders zijn en zeker voor ons kleine ventje. Lekker stoer, een aparte tekst of een opkomend merk, zolang hij er maar leuk uitziet. Toen ik een beetje ging zoeken kwam ik al snel op de schattige merken Småfolk, Maxomorra en Bobo choses. Allemaal merken met een printje dat net even anders is. In een paar winkels in Nederland zijn deze merken ook wel te vinden, maar je kunt deze kleding toch het beste online kopen. Zo krijg je niet alleen een breder aanbod, maar ook nog eens een betere prijs.

De inmiddels drie, voor mij, nieuwe merken waar ik helemaal weg van ben zijn Molo, Mini Rodini en Polarn O. Pyret. De eerste twee merken zijn wel wat aan de prijzige kant, (ik vind zelf +/- 30 euro wat veel voor een shirt wat mijn zoontje misschien 4 keer aan heeft.) maar voor sommige kledingstukken heb ik dat zeker over, vooral nu hij ook wat groter wordt. En jeetje wat hebben deze merken gave kleding voor die kleintjes! Molo zorgt echt voor mooie heldere afbeeldingen, van sterren tot auto’s en van het universum tot dierenprintjes. Verzin het maar en ze hebben het. Mini Rodini is weer net even anders. Dit merk haalt zijn creativiteit uit het circus wat zorgt voor heerlijke aparte printjes. Ooit weleens een broek met muizen gehad bijvoorbeeld? Of een trui met een print dat lijkt op een berenvacht? Je moet er echt van houden, maar eerlijk is eerlijk de krokodillenprint van afgelopen zomer deed het toch wel erg goed bij de kleintjes. Polarn O. Pyret heb ik pas een paar maanden geleden leren kennen bij de presentatie. Dit merk is betaalbaar en heeft een mooie afwisseling in de collectie. Zowel voor de nettere kleertjes, als de leuke printjes kan je bij hun terecht. En de jasjes zijn heerlijk voor de kleintjes.

In het begin vond ik ons ventje net even te klein om hele dure kleding aan te schaffen, maar ik probeerde wel een mooie en afwisselende kledingkast te vullen. Inmiddels hebben we ook al wat grotere maatjes liggen die hij als het goed is wat langer kan dragen, dus wie weet wat er in de nabije toekomst in zijn kast te vinden is..

Oh en voor ik het vergeet.., wat zijn jullie favoriete merken? Ben erg benieuwd of ik nog een aantal nieuwe merken in het lijstje tegenkom.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je