{{ message.message }}
{{ button.text }}

Geweldig om mee te mogen maken

Mijn dochter ontwikkeld razend snel door te spelen en te ontdekken. Wat is het geweldig om hier onderdeel van te mogen zijn.

Afbeelding blog 'Geweldig om mee te mogen maken'

Wow, wat is het iedere dag weer genieten van mijn kleine meisje die spelenderwijs de wereld ontdekt. Was het eerst nog alleen maar dingen in haar mond stoppen nu is het al echt spelen en tijdens het spelen brabbelt ze er vrolijk op los. 

Ze wordt over anderhalve week alweer een jaar en de voorzichtige eerste stapjes, achter de loopwagen, zijn gezet. Wat een gevoel van trots gaat er dan door je heen, GEWELDIG. 

Wat hou ik van dit meisje en wat ben ik dankbaar dat het mij, ondanks mijn leeftijd, toch nog mocht overkomen om moeder te worden.  

Iedere dag ben ik benieuwd wat ze die dag weer gaat doen. Staan aan de tafel wel of niet een handje los en wanneer zal ze de stap wagen om echt te gaan lopen. Ik kan niet wachten, deze fase is zo geweldig. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je