{{ message.message }}
{{ button.text }}

geslachts en 20 weken echo

De 20 weken echo spannend

Afbeelding blog 'geslachts en 20 weken echo' Achtergrond blur afbeelding

Ik zou schrijven over de 20 weken echo, dit ga ik ook doen maar misschien willen jullie eerst weten wat het wordt.
We hebben een geslachts echo laten maken met 16 weken. Spannend krijgt V. een broertje of een zusje, we zullen het zien. Mijn zwangerschap verloopt het zelfde als de eerste, ik heb gewoon nergens last van. Echt helemaal niks!! Ik mag dus niet klagen betreft mijn zwangerschap.
Ik ga liggen en maak mijn buik bloot, we kijken naar het hartje het knipperd mooi, ook krijgen we het nog even te horen. Dan opzoek naar ‘het geslacht’ ja zegt ze ik heb het al gezien jullie krijgen een meisje! Ik had het ergens niet verwacht, wat leuk een meisje!! Nog wat onwennig maar wel in de wolken gingen we naar huis.

4 weken later... de 20 weken echo.
Bij V. was ik nogal zenuwachtig voor de 20 weken echo, maar nu.. agg alles verliep prima en het zelfde als de eerste.
Ik mocht gaan liggen en ze begon met de echo, hartje, beentjes, nieren, enz enz... De navelstreng en de bloedtoevoer, ze keek ze keek nog eens. Ik zie maar 2 bloedvaten ipv 3, moment ik kijk nog even en leg het jullie dan uit. Nee ik zie er echt maar 2, normaal heeft een navelstreng 3 bloedvaten 1 grote en 2 kleine. Deze heeft er maar 2, hoeft geen probleem te zijn, maar dit moet wel gecontroleerd worden in maastricht.
Huhh hoe wat?? Is er iets mis met ons meisje!? Ze legt uit dat er kans bestaat op een kleiner kindje, maar dit niet zo hoeft te zijn. Ze gaat een doorverwijzing klaarmaken en doorsturen naar maastricht. Ze nemen meestal binnen een dag contact op. We zijn klaar en kunnen gaan, wachten op een telefoontje van maastricht.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je