{{ message.message }}
{{ button.text }}

Genoeg is genoeg ! En te veel is te veel

Genoeg is genoeg , te veel is te veel. Waarom kan het niet goed gaan ????

Afbeelding blog 'Genoeg is genoeg !  En te veel is te veel '

zoals de meeste al het verhaal kennen van ons dochtertje ..vandaag was mayenn bij ons, een kindje van een vriendin van mij. yfke zat nog vriendelijk te lachen naar mayenneke,ik neem mayenn op voor een verse pamper aan te doen , Yurre zat cornflakes te eten ..terwijl ik bezig ben met mayenn , zakt mijn meisje weer in elkaar, helemaal blauw ,haar ogen waren weggedraaid en ze ademde niet meer !! Direct de ziekenwagen gebelt , buurman heeft me geholpen want ik stond te bibberen op mijn benen , volledige in shock ..ik dacht dat mijn meisje er niet meer was ????????.de ziekenwagen en de mug kwamen toe, yfe is stabiel en is er terug doorgekomen.ze slaapt nu lekker , deze namiddag worden we overgebracht naar Leuvens met de ziekenwagen omdat We haar niet zelf mogen vervoeren. nog even een Dankuwel aan de mensen die ons blijven steunen! Aan de mensen waar het nog te veel  voor is om een sms'je te sturen of gewoon eens iets laten horen...jullie worden binnenkort uit mijn leven gegooit!!!! Mijn oma En opa zijn direct gekomen en Yorim van zijn werk , tegen dat ze er waren , zat yfke al in de ziekenwagen, oma en opa hebben dan mayenn en yurreke meegenomen en naar mijn mama gebracht ,wat een dag weer ???????? angst , verdriet , ik weet het niet meer ???????? dankbaar dat ik mijn popje nog heb , en tegelijkertijd zo bang om haar te verliezen ...haar kwijt te geraken voor altijd ???? hopelijk schiet Leuven wakker en wordt een eindelijk iets gedaan ????Genoeg is genoeg????

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je