{{ message.message }}
{{ button.text }}

Gender Reveal

Afbeelding blog 'Gender Reveal' Achtergrond blur afbeelding

Zoals beloofd zou ik vandaag een blogje plaatsen met het geslacht! Mijn vader en ik wisten het vanmiddag al, maar de rest moest nog even wachten tot vanavond! Natuurlijk heeft iedereen vandaag geprobeerd om te vissen naar het geslacht, maar ze hebben niks te horen gekregen ( heerlijk )
Tijdens de echo uiteraard eerst gekeken of alles helemaal goed was, want laten we eerlijk zijn dat is toch wel het belangrijkste! Alles zag er helemaal keurig uit, en toen was het tijd om even tussen de beentjes te spieken....
Geslacht te horen gekregen en had het zelf eigenlijk al gezien. Toen door naar de bloemenwinkel die ook de gender reveal ballonnen verkoopt, en deze waren om 16.00 uur vanmiddag klaar! Onze jongens waren er helemaal klaar voor om ze lek te prikken en eindelijk was het moment dan dan daar! Ons gezin word uitgebreid met een JONGEN en een MEISJE!
Na een gezellige avond gehad te hebben, ga ik nu zo lekker mijn bedje in en heerlijk nagenieten..

Slaap lekker!!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je