{{ message.message }}
{{ button.text }}

genant gesprekje tussen moeder en zoon

Afbeelding blog 'genant gesprekje tussen moeder en zoon'

Onze oudste zoon is 9 jaar. En zoals velen van jullie zullen weten zijn de kinderen van 9 tegenwoordig een stuk verder en wijzer dan vroeger. Dit komt voor een groot deel door tv en internet.

Wij proberen dit zo goed mogelijk te controleren door bijv. geen kabelaansluiting in zijn slaapkamer, internetten onder toezicht en op tijd te zappen bij gezamenlijk tv kijken. Alleen doordat wij hem zo van alles afschermen is hij een klein beetje wereldvreemd, hier kwam ik ongeveer een maand geleden achter.

Ik heb mijn zoon van school gehaald en hij zit naast zijn broertje achter in de auto. Plotseling begint hij te vertellen dat hij keihard een voetbal in zijn ballen getrapt kreeg (zijn woorden niet de mijne) En dat het zo'n pijn deed dat hij er misselijk van werd. Dus ik flap er uit "ja jongen je moet wel zuinig op je balletjes zijn".

Hier had ik al spijt van voor het laatste woord er uit was want daarop volgde natuurlijk een vraag. En de vraag was hoezo dan?? dus ik zeg ja als je later nog kinderen wil. Waarop hij weer zegt ja die wil ik wel maar kinderen krijg je gewoon van God. Zo lief en onschuldig maar ja zijn klasgenoten zijn al een stukje verder. Dus ik moest er toch aan geloven.

Ik zei nou jongen kindjes krijg je als God het wil maar daar moet je toch ook zelf wat voor doen. Toch niet sexen he want daar hebben ze het op school wel eens over zei hij met een vies gezicht. Ja jongen daar moet je wel sex voor hebben, gatver hebben jij en papa sex gehad?? was de volgende vraag.

Ja papa en ik hebben sex met elkaar gehad omdat we heel veel van elkaar hielden en zeker wisten dat we de rest van ons leven bij elkaar zouden blijven. Dit is het gênantste gesprek dat ik tot nu toe met mijn zoon heb gehad. En ik ben bang dat er nog velen zullen volgen, de volgende keer verwijs ik hem door naar zijn vader denk ik ;-).

Achteraf vond ik het wel een grappige situatie, ik heb het ene kind in de luiers en het andere kind vertel ik het verhaal van de bloemen en de bijtjes.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je