{{ message.message }}
{{ button.text }}

Gekke eetgewoontes

Broodje poep

Afbeelding blog 'Gekke eetgewoontes'

Gekke eetgewoontes,

Het ligt mij nog vers in het geheugen, al is het inmiddels 15 jaar geleden. Ik had mijn kleine meid een schone luier gegeven en we waren samen nog even boven. Zij aan het spelen en ik was druk de was aan het opvouwen en opruimen. Ik hoorde haar gezellig brabbelen op de achtergrond, tot ik op een gegeven moment dacht wat is het stil en je weet het als het stil is moet je je zorgen gaan maken. Dat weet ik nu, maar wist ik toen als nieuw gebakken moeder natuurlijk nog niet. Ik liep naar haar kamertje en daar zat madam heerlijk te eten uit haar vieze luier, ik hoor jullie lachen en denken.  Nou mij stond het huilen nader dan het lachten op dat moment, ik kreeg een hartverzakking en een appelflauwte.

Het zat echt overal, in haar haar op haar gezicht, in haar handen onder haar nagels en als klap op de vuurpijl in haar mond. Nu vind ik rode bieten heel lekker maar niet als je ze al een keer gegeten hebt. Ik heb haar opgepakt en eerst haar mondje leeg geschraapt om vervolgens haar tandjes te poetsen alsmede haar tong en heb haar vervolgens in bad gezet en ik erbij.

Dus een leerschool ruim gelijk de luiers op want voor je het weet zijn ze het nog een keer aan het eten.

Nu kunnen wij er smakelijk om lachen maar op dat moment ging ik over mijn nek, brrrr het idee alleen al.

Onze jongste dochter had gelukkig iets minder gekke eetgewoontes alhoewel ik handen vol zand naar binnen werken ook niet echt smakelijk vind, maar toch iets minder erg dan je eigen poep eten.

Ik ga ervanuit dat mijn verhaal echt het ergste is wat je kunt eten maar ik ben heel benieuwd wat jullie dondersteen naar binnen werkt.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je