{{ message.message }}
{{ button.text }}

Geen vluchttas

Geen vluchttas - wel bevallen - wat ik miste

Afbeelding blog 'Geen vluchttas'

Tijdens mijn eerste bevalling ging alles snel, heel snel (hierover zal ik later een blog plaatsen). Met spoed werd ik door de ambulance naar het ziekenhuis gereden en later werd met spoed ons eerste kindje gehaald. Wat ik miste, omdat alles zo snel ging en ik dus geen vluchttas klaar had staan waren een aantal praktische zaken. 

Een haarborstel
Omdat ik met een spoedkeizersnee onder narcose bevallen ben was mijn haar een warboel, in het ziekenhuis hadden ze alleen een kam. Met dun lang haar is dit niet te doen.

Shampoo en cremespoeling 
Opvolgend op bovenstaande miste ik mijn eigen shampoo, maar voornamelijk cremespoeling. Hierdoor had een groot gedeelte van de klitten wellicht onder de douche met cremespoeling wel opgelost. 

Haarelastieken 
Met lang haar onmisbaar. Op de operatiekamer moest alles af dus ook mijn haarelastiek was ik kwijt. 

Lippenbalsem 
Ook zoiets dat je niet wil missen als je droge lippen hebt. En na de bevalling had ik die graag willen hebben. 

Natuurlijk zijn al deze dingen snel aan te schaffen of van thuis op te halen en is het belangrijkste dat ons kindje gezond geboren is, maar nu in mijn tweede zwangerschap ben ik voorbereid en staat mijn vluchttas en de vluchttas van de baby klaar. Mocht er weer iets gebeuren dan heb ik in ieder geval bovenstaande dingen (en nog veel meer ;)) bij me.  

Heb jij iets gemist wat je niet ingepakt had in je vluchttas?Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je