{{ message.message }}
{{ button.text }}

Gedachtengang van een baby

Afbeelding blog 'Gedachtengang van een baby '

Daar ben ik weer. Gisteren zou ik weer mijn gedachtengang met jullie delen, maar dat ik er niet van gekomen. Ik was best moe en heb veel geslapen. En eigenlijk voel ik me niet zo lekker.. Mama denkt dat dit komt van die vreselijke steekpartij van laatst. Geloof ik meteen..
Mama kreeg gisteren bezoek van haar baas, ook wel bedrijfsleider genoemd. Toen ging mama vertellen over haar medische pech en haar verplicht logeren in het ziekenhuis. Ik ben daarbij in slaap gevallen. Grote mensen-praat. Gaap.
Ik zou die nacht nog zo oefenen om mijn repertoire huilen uit te breiden. Ook dat is er niet echt van gekomen.. Ik heb geprobeerd dat vannacht wat in te halen, maar eigenlijk vind ik het verfijnen van de reeds verkregen skills toch leuker. Veel mensen denken dat wij baby's niet klok kunnen kijken, maar papa en mama weten wel beter. Ik kan dat namelijk wel. Ik weet precies wanneer het weer etenstijd is, ook 's nachts. Papa en mama hadden gehoopt dat ik 's nachts zou doorslapen, maar daar kom ik niet aan toe. Groeien is een zware dag- [en nacht]taak en daar word je hongerig van!
Vandaag moest papa weer naar Het Werk. Ik vond het wel jammer dat papa weg was, ik vind het juist zo gezellig als hij er is. Maar gelukkig was mama er wel. Ik ben al snel in slaap gevallen en ik heb gedroomd. Heel druk gedroomd over van alles. Waar het nu precies over ging, geen idee. Misschien wel over Star Trek. Dat kijken papa en mama vaak 's avonds.
Toen ik mijn ogen open deed, had mama mij al opgepakt en liepen we naar de deur. Gingen we naar buiten? Maar nee, we deden de deur open voor Beppe. Die kwam op bezoek, dat is leuk! We zouden eerst samen naar Beppe toe, maar helaas werkte het weer niet mee..
En opeens had ik het wat ik vandaag zou kunnen gaan oefenen: poepen! Papa noemt het wel eens mosterd of curry. Geen idee wat dat nu is, maar ik noem het het verfijnen van mijn darmfuncties. Dat voelt niet altijd even fijn, soms doet dat best zeer. Rare dingen, die darmen. Gelukkig was Beppe er, die kan die vervelende krampjes weg masseren. Zo kon ik toch mijn darmskills verbeteren en deed het niet al te veel pijn. Dat heeft mij drie volle luiers met geurige inhoud opgeleverd, ook vlak nadat mama mij een nieuwe luier had aangedaan.
Eigenlijk vind ik het oefenen van mijn darmskills nu niet meer leuk, dus ik denk dat ik de oefening voorlopig maar laat varen. Nou ja.. ik ga natuurlijk nog steeds door met van tijd tot tijd geurige luiers te produceren, dat hoort erbij. Mama zegt altijd, wat erin gaat, moet er ook weer uit. Tja, dan nemen we dat maar aan.
Later vanmiddag kwam papa ook weer terug. Ik heb nog even met hem voor de computer gezeten. Dat is een machtig interessant ding; allemaal kleurtjes en bewegende dingen erop. Mooi man! Daar wil ik nog wel eens nader onderzoek naar doen. Maar mijn oogleden gingen me in de weg hangen. Die vielen elke keer dicht. Zo vervelend als je nog van alles wilt gaan bekijken. Nou ja, ik ben maar weer in mijn koets gaan liggen en gaan dromen over computers en andere interessante dingen. Wie weet wat ik morgen weer ga beleven?
Uiteraard zal ik mijn repertoire huilen nog eens doornemen en ten gehore brengen. Zal ik toch die nieuwe techniek eens proberen? Interval-huilen. Dat werkt zo: ik start met huilen en dan laat ik er een korte stilte in vallen. Dan kom ik terug met een luid KGGGGGGGGT en sluit af met hoe-weeeeh. Jup, daar ga ik eens over nadenken hoe ik Interval-huilen kan verbeteren.
Beste lezers, tot de volgende keer!
Mini-me

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je