{{ message.message }}
{{ button.text }}

Gebroken nachten en vervallen slaapjes

De kleine man is volop in ontwikkeling.

Afbeelding blog 'Gebroken nachten en vervallen slaapjes'

Onze kleine man is alweer 7 maandjes oud en volop in ontwikkeling. Alles is spannend en mooi en gaat hoppa dat mondje in. Hij loopt langs de tafel en heeft zelfs een paar seconden los gestaan. Hij gaat als een speer en ik ben reuzetrots.

Maar dat slapen.. Tsja dat blijft een moeilijk onderwerp. Maar niet zo gek ook, met het leren van al die nieuwe dingen. Na een dikke maand enorme gebroken nachten (nee, niet 2 of 3 keer, maar elk uur wakker en getroost moeten worden), liep ik behoorlijk op mijn tandvlees. Ik ging dingen vergeten, had amper energie meer en het huilen stond me dichterbij dan het lachen. De kleine man, tsja die deed het verder prima. Een vrolijk ventje die lekker groeit en leert.

Ik heb gezocht en gezocht naar redenen waarom hij zo slecht sliep. Tandjes? Verwerken? Te warm? Te koud? Honger? Dorst? Name it, I thought of it. Maar er lijkt nu verbetering in te komen! Eindelijk! En dat is niet de enige verandering, hij lijkt zijn derde dutje op de dag (eind van de middag) te laten vallen. Hij is dus wakker vanaf 3 uur in de middag, slaapt rond half 8 en slaapt dan behoorlijk goed door. Soms alsnog 2 keer wakker, maar geloof me, dat vind ik echt peanuts, geen enkel probleem! :)

Na een paar "klagende" en "vragende" weblogs over het slapen, wou ik dit goede nieuws toch ook even delen :)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je