Snap
  • Baby
  • Nieuws

Geboren?

De kaartjes met: Ik ben vorig jaar geboren en we zijn echt heel blij en trots, zijn verstuurd en de babyborrel komt er!! Lees hier meer op mamaplaats >>

Het is nu bijna een jaar geleden, onze jongste meid werd na een snelle en bijzondere bevalling geboren!

We wilden iedereen het grote nieuws vertellen dus na wat telefoontjes en sms'jes werd Het zorgvuldig uitgezochte kaartje besteld, spannend!

De volgende dag al werden ze thuis bezorgd en werden ze door mijzelf van adressen voorzien.

Hierbij natuurlijk ook een kaartje voor de babyborrel.

Ze zeggen dat het bij de tweede altijd wat minder druk is maar... Het was wel erg rustig op de bewuste zaterdag. Zeker dat er mensen niet waren die ik eigenlijk nog nooit heb gemist op welk feestje dan ook.

toen ik na een paar dagen aan de wandel ging met de kleine meid kreeg ik ook reacties als: is ze er al?? 

Wel een beetje vreemd maar het begon te dagen... DE KAARTJES.... ze waren dus lang niet bij iedereen bezorgd!!

Wat jammer!!

nu was er in de winweek een actie om kaartjes te winnen. Eigenlijk was ik gelijk van mening dat ik wel weer kaartjes wilde versturen, en een babyborrel!

De kaartjes met: Ik ben vorig jaar geboren en we zijn echt heel blij en trots, zijn verstuurd en de babyborrel komt er!! Een jaar later maar vast net zo leuk! De kleine is dan wel geen baby maar maar we laten haar nog steeds graag aan iedereen zien!

 

Mensen zijn erg enthousiast en zien de grap er van in!

Bedankt mamaplaats voor het laten uitkomen van ons plan!!

11 jaar geleden

Leuk idee om het nog eens over te doen.

11 jaar geleden

Wat zal dat een grote teleurstelling zijn geweest dat er zo weinig mensen op de borrel kwamen. Lang leve de post........ Maar wat leuk dat je het nu toch nog over kan doen. Geniet er van!

11 jaar geleden

Leuk zeg! ook ik merk dat er tegenwoordig geregeld wat met de post niet goed gaat, post die gewoon niet aankomt. Nu is dat met een tekening niet zo erg maar juist met geboortekaartjes wel! Hoe jammer en teleurgesteld zou je moeten zijn toen zeg. Idd leuk om gewoon jaar later het over te doen! nog gefeliciteerd

11 jaar geleden

Gefeliciteerd met jullie meisje en met de leuke prijs. Erg leuk bedacht!