{{ message.message }}
{{ button.text }}

Gaat het nog over?

Afbeelding blog 'Gaat het nog over?'

Ik voel me schuldig. Ik heb na een week borstvoeding gegeven te hebben, last gekregen van tepelkloven. Na vier week kolven en zalfjes smeren zijn de kolven nog steeds niet helemaal genezen. Ik heb Emma gister met een lactatiekundige aangelegd en het ging op zich wel. Nog steeds niet fantastisch, maar ik zat in ieder geval niet met kromme tenen. En dat was al heel wat. Maar na een keer of drie/vier Emma weer aan de borst te hebben gehad, is het weer helemaal is. Ik zit huilend van de pijn mijn kind te voeden. Ik kan het gewoon niet meer, ik hou dat niet vol. En ik heb heel erg veel over voor mijn kind, maar ik ben graag ook zelf gelukkig. En daar voel ik me schuldig over. Ik heb het gevoel dat ik mijn kind te kort doe, om er zelf beter van te worden. Ik voel me een verschrikkelijke moeder. Terwijl ik heus wel weet dat kinderen met kunstvoeding ook groot worden. En Emma heeft immers wel twee maanden borstvoeding gehad, dat is al beter dan niets. Toch? Ik ga nu de borstvoeding langzaam afbouwen. Ik moet af en toe nog aan de kolf, anders stroom ik over. Dus ze krijgt ruim twee maanden borstvoeding. Dus met m'n verstand weet ik wel dat ik me er helemaal niet rot over hoef te voelen. Maar ik doe het toch. Gaat dat nog over?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #Voeding

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je