{{ message.message }}
{{ button.text }}

Gaap. Dag en nacht verschil

Wat zit er een verschil tussen kindje een en kindje twee! Mama is wel toe aan een aansluitend stuk slapen maar voorlopig?

Afbeelding blog 'Gaap. Dag en nacht verschil'

Voorlopig lijkt dat er nog niet in te zitten. Wel heerlijk hoor, dat mijn nu 5 maanden oude baby zo goed reageert op de borst. En dat ze da prefereert boven flesjes? Prima. Mama fietst met liefde heen en weer van werk naar gastouder.

Maar wel erg jammer dat madam nu besloten heeft dat overdag de afleiding van alles te groot is im geconcentreerd te drinken. Ze lijkt, zelf al ben ok maar 3 dagen weg van huis, jaardag en nacht ritme om te draaien qua eten.

Mijn oudste dochter sliep na 5 dagen voor het eerst door en na 5 weken zeker 6 van de 7 dagen. Deze dame heeft een paar keer 5 uren achter elkaar geslapen (dat is officieel de definitie van 'doorslapen'), maar op tijden waar mama niet zoveel aan heeft (vroege avond). En ze is 's nachts zeker twee keer wakker voor een slok tot een hele voeding. En meestal vaker. Drie of vier keer is ook geen uitzondering.

Maar goed dat we co-slapen anders zou ik er helemaal dol van worden maar ik mer dat, nu ze 5 maanden is, de rek er bij mij soms wel een beetje uit is.

Dan zit ik op mijn werk (ik werk 32 uur) te gapen of kan ik me niet op de wasmand concentreren. Het hoort er allemaal bij natuurlijk en ik weet dat ik zeker niet de enge en al helemaal niet de slechtst bedeelde mama van Nederland ben die dit meemaakt. Maar het verschil (verwent met nummer 1) is wel groot.

Dus ja... Gaap

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je