{{ message.message }}
{{ button.text }}

Flesweigeren; iemand tips?

Het zou handig zijn als ik ook een keer vroeg naar bed zou kunnen gaan of een keertje zonder hem weg zou kunnen gaan. Heeft iemand nog tips?

Afbeelding blog 'Flesweigeren; iemand tips?' Achtergrond blur afbeelding
Inmiddels staat er een heel keukenkastje vol met allemaal verschillende flessen. Vanaf dat hij 6 weken was zijn we al begonnen. We hadden namelijk gehoord dat je daar niet eerder mee moest beginnen, omdat hij dan misschien de fles niet meer zou willen. Dus daar ging ik dan, vol goede moed. Maar meteen de eerste keer protesteerde hij enorm. Ik heb het elke dag geprobeerd, maar nee hoor, geen enkele speen voldoet aan de eisen van onze zoon. Het enige wat hij doet is er op kauwen, zuigen ho maar! Wanneer ik het doe is het helemaal uit den boze en wanneer mijn man het doet gaat het iets beter, maar alsnog zuigt hij er niet aan. Zelfs de flessen waarbij hij moet drinken zoals aan de borst werken niet. Ik heb tot slot maar een tuitbeker (easy drinking) gekocht, maar ook daar bijt hij op. Ik heb horen zeggen dat er mensen zijn die het 5 uur lang met een huilende baby proberen en dat de baby dan ineens de smaak te pakken heeft. Maar of ik dat nou zo'n goed idee vind?? Voorlopig kan ik het telkens nog doen aan de borst dus is er op zich niet zo'n heel groot probleem. Toch zou het handig zijn als ik ook een keer bijvoorbeeld vroeg naar bed zou kunnen of een keertje zonder hem weg zou kunnen gaan.. Heeft er iemand nog tips?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #Voeding

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je