{{ message.message }}
{{ button.text }}

Flesvoeding is gewoon goed.

Afbeelding blog 'Flesvoeding is gewoon goed. ' Achtergrond blur afbeelding

Trouw ben ik begonnen met het geven van borstvoeding net na de geboorte van ons kleintje. Deze bleek echter niet goed op gang te komen. De onzekerheid nam toe, nadat ze al snel veel geboortegewicht verloor. De kraamzorg adviseerde in combinatie met de verkoslundige om te kolven. Op die manier zou zichtbaar worden hoeveel ons kleintje daadwerkelijk binnen krijgt. Zo gezegd, zo gedaan. En ja...geen wonder dat ze gewicht ging verliezen. Ik maakte blijkbaar niet genoeg aan.

Dus ben ik overgestapt op flesvoeding. Om de twee uur kolven om maar in een groot aantal keren één voeding te krijgen, was geen optie. Ik heb er immers nog een rondlopen.

Deze keuze sta ik en mijn man trouwens ook geheel achter. Maar...je moet je blijven verantwoorden tegenover de rest van de wereld. Zo lijkt het tenminste. Misschien ligt het ook wel aan mezelf. Heb ik het gevoel dat ik dat moet doen.

Misschien moet ik me er maar niets van aantrekken en gewoon tevreden zijn met de keuze die ik gemaakt heb. Met flesvoeding worden kinderen ook groot. Dat is het belangrijkste. Ik hoef me toch niet te verantwoorden tegenover de rest? Waarom is het zo'n issue voor iedereen? Het is toch een keuze van ons?

 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #Voeding, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je