{{ message.message }}
{{ button.text }}

Flessenpost!

Je wordt ermee doodgegooid. De drinkflessen voor je baby. De ene nog beter dan de anderen. Goedkope, duurdere, basic, met een leuk motiefje of kleurtje .. maar welke is nou het beste voor je kleine hummel ..

Afbeelding blog 'Flessenpost!' Achtergrond blur afbeelding

Zo ziet mijn koelkast er dus uit, vol met drinkflesjes. In mijn zwangerschap had ik al een “starters” pakket aangeschaft van Difrax. Dit omdat ik deze ook altijd bij mijn dochter heb gebruikt.  Nooit problemen of last mee gehad dus beval hem graag bij anderen aan. Ja dat doe je tenslotte als je ergens tevreden over bent toch?

Helaas is het voor de kleine pik geen fijne fles. Jammer, want ze zien er stylish uit met die mooie mint kleur van nu. Hij deed er 0:45 tot 1:00 over (in het begin!) om z'n fles op te krijgen. Dat was geen doen, en helemaal de nachten niet.

Toen heb ik de Avent aangeschaft van Philips. Daar dronk die meteeeeeen weer veelste gulzig uit. Wel fijn voor de nachten want dan was die zo op, en ik kon weer sneller me ogen dicht doen. Maar merkte dat dat overdag geen goed idee was voor hem. Hij wilde steeds meer hebben, omdat het veelste snel ging. 

Toen hoorde ik in me kring over de Dr. Brown’s flessen. Ik vond dit maar rare flessen als ik ze voorbij zag komen. En dacht bij mezelf, “ ohhhhw is dit weer zo’n hype van nu dat iedereen zo’n Dr. Brown fles wil.” Haha, totdat ik dus hoorde dat ziekenhuizen deze fles dus als beste aanbevelen. Ik dacht oké, aangezien Dane heeeeeeeel veel last van krampen had, kan ik het op zn minst proberen. Dussssss toen hadden we ook de Dr.Brown fles. 

En ik geef eerlijk toe, dit is de beste fles voor Dane. Aangezien hij extreem erge buikkrampen had, gelukkig had!, ben ik blij dat ik hem toch heb aangeschaft. 

Zo zie je maar dat niet elke fles goed is voor je eigen kindje, die andere aanbevelen. Je moet dus kijken welke het béste bij jou kindje past .. 


Ik merk alleen op, dat ie zo na een paar dagen toch vacuüm zuigt. Heel de speen is plat, en ligt ie te lurken als een gek. Stopt dan met drinken omdat er toch niks uit komt. Iemand ervaring mee hoe dit kan? 

En welke fles gebruik jij, en voor een speciale reden?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je