Snap
  • Baby
  • #flesvoeding

Flessenpost!

Je wordt ermee doodgegooid. De drinkflessen voor je baby. De ene nog beter dan de anderen. Goedkope, duurdere, basic, met een leuk motiefje of kleurtje .. maar welke is nou het beste voor je kleine hummel ..

Zo ziet mijn koelkast er dus uit, vol met drinkflesjes. In mijn zwangerschap had ik al een “starters” pakket aangeschaft van Difrax. Dit omdat ik deze ook altijd bij mijn dochter heb gebruikt.  Nooit problemen of last mee gehad dus beval hem graag bij anderen aan. Ja dat doe je tenslotte als je ergens tevreden over bent toch?

Helaas is het voor de kleine pik geen fijne fles. Jammer, want ze zien er stylish uit met die mooie mint kleur van nu. Hij deed er 0:45 tot 1:00 over (in het begin!) om z'n fles op te krijgen. Dat was geen doen, en helemaal de nachten niet.

Toen heb ik de Avent aangeschaft van Philips. Daar dronk die meteeeeeen weer veelste gulzig uit. Wel fijn voor de nachten want dan was die zo op, en ik kon weer sneller me ogen dicht doen. Maar merkte dat dat overdag geen goed idee was voor hem. Hij wilde steeds meer hebben, omdat het veelste snel ging. 

Toen hoorde ik in me kring over de Dr. Brown’s flessen. Ik vond dit maar rare flessen als ik ze voorbij zag komen. En dacht bij mezelf, “ ohhhhw is dit weer zo’n hype van nu dat iedereen zo’n Dr. Brown fles wil.” Haha, totdat ik dus hoorde dat ziekenhuizen deze fles dus als beste aanbevelen. Ik dacht oké, aangezien Dane heeeeeeeel veel last van krampen had, kan ik het op zn minst proberen. Dussssss toen hadden we ook de Dr.Brown fles. 

En ik geef eerlijk toe, dit is de beste fles voor Dane. Aangezien hij extreem erge buikkrampen had, gelukkig had!, ben ik blij dat ik hem toch heb aangeschaft. 

Zo zie je maar dat niet elke fles goed is voor je eigen kindje, die andere aanbevelen. Je moet dus kijken welke het béste bij jou kindje past .. 

Ik merk alleen op, dat ie zo na een paar dagen toch vacuüm zuigt. Heel de speen is plat, en ligt ie te lurken als een gek. Stopt dan met drinken omdat er toch niks uit komt. Iemand ervaring mee hoe dit kan? 

En welke fles gebruik jij, en voor een speciale reden?

4 jaar geleden

Wij begonnen met de Avent, gewoon omdat we deze flessen kende en die in omgeving goed geaccepteerd werd door de kindjes, Nou.. na 2 dagen ruzie dacht ik.. mn zus heeft me de dr brown gegeven.. die dronk ze leeg hoeraa? nu zit ze toch weer op de avent.. omdat ons meisje wat dikkere voeding heeft en dat met de dr brown niet zo gemakkelijk geven was.. maar wij hebben de avent en voor de extra dingetjes de kleine brown zodat die avent flessen niet vies worden en de kleine brown makkelijker vast te houden is door ons kleine meisje ?

4 jaar geleden

Bij onze zoon eerst de medela gebruikt en toen over gegaan op difrax s, die deed het er super op. Bij onze dochter eerst de difrax geprobeerd, toen de medela, daarna dr Brown en uiteindelijk met avent van Philips geëindigd. Dr Brown lekte bij ons en zoog ook vacuüm. Op advies grotere speen gebruikt en niet meer in de vaatwasser. Toch hielden we problemen, dus daarom de avent fles. Onze dochter was dus een lastige drinker. Nu met onze 2e dochter de avent fles geprobeerd en dat gaat meteen goed. Zo zie je maar, ieder kind is anders.

4 jaar geleden

Wij hadden een starterset van Avent aangeschaft. Maar mijn meisje dronk te snel. Dus op aanraden van de kraamhulp een Medela gekocht en deze was perfect voor haar.

4 jaar geleden

Na het broberen van de philips die in het pakket zat en de difrax s was Bij mijn dochter dr brown het beste. Ivm de krampjes. Meteen ook weer gekocht bij onze zoon. Maar bij hem moesten we gaan indikken en dat kan niet bij dr brown. Bij hem werkte de fifrax S fles het beste met speen L.