{{ message.message }}
{{ button.text }}

Flesjes afbouwen

Afbeelding blog 'Flesjes afbouwen'

Mijn kleine meid is inmiddels al weer bijna 10 maanden en ik hoor om mij heen dat kindjes van rond dezelfde leeftijd nog maar 2 flesjes op een dag krijgen. Ik ben pas net terug van 4 naar 3 flessen en zelfs dat lukt nog niet iedere dag even goed.

Ze krijgt naast de flessen wel ook nog ander eten. Ze vindt brood, soepstengel en Danoontje erg lekker. Ook eet ze fruit, maar groente gaat er vrij moeilijk in. Vlees en vis vind ze ook erg lekker. Dus eigenlijk eet ze best al gevarieerd, alleen nog niet erg veel van alles (op brood na, dat vindt ze zo lekker dat ze dat de hele dag wel kan eten volgens mij!) Als ze namelijk bij ons aan tafel gezeten heeft en mee gegeten, dan kan ik haar daarna makkelijk nog een fles geven (en dat terwijl ze haar lippen stijf op elkaar hield als ik met iets te eten aan kwam zetten) Misschien moet ze gewoon even wennen dat ze steeds meer vast voedsel krijgt en steeds minder flesjes. Vandaag ben ik in ieder geval bij het consultatiebureau geweest en mijn meisje doet het super, dus eigenlijk hoef ik mij er niet druk om te maken. Ze doet het gewoon goed en dat is het belangrijkste. De rest komt vanzelf wel!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #Voeding, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je