{{ message.message }}
{{ button.text }}

Fingerfeeding

Omdat mijn borstvoeding niet goed op gang kwam door complicaties bij de bevalling heb ik een tijdje door middel van fingerfeeding gevoed.

Afbeelding blog 'Fingerfeeding' Achtergrond blur afbeelding
Omdat mijn borstvoeding niet goed op gang kwam door complicaties bij de bevalling en ik wel zeker wilde weten dat mijn kleine meid genoeg voeding binnen kreeg ben heb ik een tijdje door middel van fingerfeeding gevoed. Dit is een hels karwei. Voor degene die niet weten wat dit is zal ik het in het kort uitleggen. Je neemt een spuitje  en zet hier een plastic tuitje op. Vervolgens steek je het puntje van je vinger in de mond en laat je je kindje hierop zuigen. Iedere keer dat je kindje zuigt spuitje een beetje melk in de mond. Doordat ik dit deed wist ik precies hoeveel voeding mijn kindje binnen kreeg en kwam er al snel achter dat het veel te weinig was. Geen wonder dat de kleine afviel in plaats van bijkwam. Voor mij was dit het moment om naast de borstvoeding ook flesvoeding te gaan geven en zoveel mogelijk af te kolven.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je