{{ message.message }}
{{ button.text }}

Favoriete Knuffel

Laten we het eens hebben over:

Afbeelding blog 'Favoriete Knuffel' Achtergrond blur afbeelding

Laten we het eens hebben over de favoriete knuffels van onze mini's. Als iemand mij om tips vraagt als mommy to be begin ik altijd met: gewoon lekker doen wat goed voelt en je moeder gevoel volgen. (alles is prima toch! we doen het allemaal anders en dat is juist goed) maar dan gooi ik er al snel achter aan, als je dan toch een favoriete knuffel hebt, koop er dan meteen nog 2! Want tja, ja kan als moeder niet voorbereid genoeg zijn met het knuffel dieren leed ;-). Dan moet je ook nog eens mazzel hebben dat je mini dezelfde favoriet heeft als jijzelf en dat die niet alle drie vermist raken!

Afbeelding blog 'Favoriete Knuffel'

Nora haar dieren vrienden mand

Afbeelding blog 'Favoriete Knuffel'

Nora en haar herten vriendje

Nu kreeg Nora van haar allerliefste tante een hertje cadeau. Als ik onze foto's er op terug kijk, ging deze ook overal mee naar toe en ik had er al snel twee. 1 Gaat mee naar de opvang en 1 blijft hier in haar bedje. Samen slapen, samen spelen en samen op avontuur! Super schattig. Dus ik heb een derde ergens verstopt voor als er 1 kwijt raakt...

Nu word Nora al weer wat ouder en loopt rond met hertje en kan met ons mee op avontuur. Dus wanneer je samen in de IKEA bij de kinderafdeling beland. Verwacht je toch niet dat er een nieuwe liefde ontstaat.

Ik stel u voor, dit is MOMO de poes. De nieuwe favoriete knuffel van Nora en ja, ik heb er weer 2 extra gekocht.. want je weet maar nooit.

Afbeelding blog 'Favoriete Knuffel'

Momo

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je