{{ message.message }}
{{ button.text }}

Favo outfit(jes)

Groei niet te hard mommy brain slaat toe

Afbeelding blog 'Favo outfit(jes)' Achtergrond blur afbeelding

Nu Nora echt niet meer zo klein is als op deze foto (ik wilde jullie niet in 1 keer up to date houden met al onze maandelijkse beer foto's dus stapje voor stapje komen wij er wel) maar nu Nora echt al wel een dreumes is en ik terug kijk naar mijn foto feed. Wat alle moeders doen als de mini op bed liggen! Zie ik daar mijn "niet zo snel groeien" trauma. Want ik ben dus een moeder die moeilijk keuzes kan maken qua kleding voor de mini. Maar als ik dan eenmaal los ben en de keuze is gemaakt dan is het ook wel meteen mijn favoriete outfit. Maar nu komt het, ik koop ze dus in alle maten die verkrijg baar zijn! Uit je fantastisch schattige outfit groeien? Hell no!!!

Gelukkig voor mij groei Nora iets minder snel dan haar mede mini's! Maar dit truitje hierboven heb ik dus in de kast in 4 maten ;-). te schattig toch! Wat was het dan ook een ellende toen Nora de overstap maakte van de baby kleren naar de dreumes maten.. Dus dan is het speuren op MP of er misschien toch nog een truitjes is in haar maat.. en zo niet.. gaan we speuren naar een nieuwe favoriet..

Wat worden ze snel groot he! ;-)

p.s. natuurlijk loopt Nora niet altijd in hetzelfde outfitje (had zeker wel gekund hoor!)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je