{{ message.message }}
{{ button.text }}

Familie, liefde en een baby #4

Afbeelding blog 'Familie, liefde en een baby #4' Achtergrond blur afbeelding

De 20 weken echo.. Bloednerveus was ik. Als alles maar goed is met onze kleine uk! We moesten plaats nemen in de wachtkamer en werden na enige tijd binnengeroepen. Ik mocht plaats nemen op het bed en Danny zat naast me op een stoel. Alles kwam in beeld op de tv en alles werd ook benoemd. Wat was dit heerlijk om te mogen zien en wat was ik toen al verliefd op het kleintje in mijn buik. Na enige tijd werd de echomevrouw stil. Ze meette en ze meette maar ze kwam tot de conclusie dat het buikje en de beentjes toch wat te klein waren. Ships... Had zo gehoopt dat alles goed was en nu werd er dan tóch iets gevonden.. ‘Weten jullie al wat het wordt?’. Danny was er vanaf het begin heiligd van overtuigd dat het een meisje was want het voelde nu hetzelfde als toen met Anne. Ik ben vanaf het begin heel onpartijdig geweest maar naarmate de tijd verstreek neigde ik toch meer naar een jongen. Het was toen al een weers kindje want hij vertikte het om z’n beentjes uit elkaar te doen en het goed te laten zien maar toen kwam het verlossende antwoord van de echomevrouw. ‘Ik zie overduidelijk een jongetje!’. Ik keek Danny aan met zo’n ‘ik zei het toch’ blik en we waren door het dolle heen! Wat ontzettend leuk dat we een kleine knul krijgen!! Met een vervolgafspraak op zak stonden we na een halfuur dan ook weer buiten. Diezelfde week moesten we naar het ziekenhuis in Maastricht om nog een echo te laten maken zodat alles nog eens nagemeten kon worden.

Toen het eenmaal vrijdag was en we binnen werden geroepen in Maastricht, mocht ik weer plaatsnemen op het bed en Danny zat weer gezellig naast me. Danny zei me de hele week al dat het wel niks zou zijn en dat ze gewoon verkeerd gemeten hadden. Ik daarintegen bleef er niet zo nuchter onder en maakte me wel lichtelijk zorgen. Het verhaal van Danny werd uiteindelijk bevestigd want ze zagen niks verontrustends op de echo. Voor de zekerheid moesten we 4 weken later nog eens terugkomen om te zien wat er in de tussentijd veranderd was..

4 weken verstreken en daar waren we weer.. Dit keer kregen we een andere diagnose mee naar huis..

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je